Završeno revolucionarno debi izdanje Epizode festivala u Albaniji

Najveće svetske i regionalne DJ zvezde krasile su pult festivala koji oduzima dah!

Senzacionalni Epizode – jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu, upravo je završio svoje revolucionarno debitantsko izdanje u Albaniji. Publika iz 49 zemalja uživala je u jedinstvenoj atmosferi festivala na rajskoj plaži Rana e Hedhun u Shengjinu, od 23. do 26. septembra. EPIZODE ALBANIA ugostio je 55 svetskih i regionalnih DJ legendi kao što su SOLOMUN, MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, LEE BURRIDGE, ADRIATIQUE, DUBFIRE, BINH, MARGARET DYGAS, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, HECTOR, GUTI, NASTIA, MAAYAN NIDAM, ANFISA LETYAGO, i drugi. Oni su nastupali  rame uz rame sa talentima kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, zatim ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, LEKE, ROUSTAM, TYOMA i ABELLE. 

Oni su predstavili posetiocima najkvalitetnije bitove na dva impresivno producirana stejdža tokom četiri dana i noći, 24h dnevno; SEA stejdž je remek delo kultnog ruskog umetničkog kolektiva СЕТАП, dok je SHELL predstavio veličanstveno umetničko delo FREAK FABRIQUE ekipe.

Epizode Albania doneo je mnoge nezaboravne momente, a jedan od njih je specijalni b2b set zatvaranja Solomuna i Adriatique-a koji je produžen do podneva. Marco Carola je u subotu uveče trijumfovao na zadivljujuće dizajniranoj glavnoj bini, dok su tehno dame Abelle, Nastia i Anfisa Letyago u petak uveče zapalile Shell stejdž. Binh, Margaret Dygas i Petre Inspirescu su bacili čini, dok se očaravajuća noć nastavila tokom celog narednog dana sa legendama rumunske elektronske muzičke scene Praslea b2b Dan Andrei.

Veoma smo zahvalni svim posetiocima, umetnicima i partnerima koji su plesali sa nama sve vreme. Debitantsko izdanje u Albaniju je uspeh; srećni smo što smo uspeli da donesemo naš jedinstveni Epizode stil ​​na Balkan. Neke od najvećih svetskih i regionalnih umetnika krasili su pult, dok su najbolji vizuelni umetnici bili zaduženi za spektakularnu scenografiju. Planiramo da nastavimo da rastemo u ovom regionu donoseći još više odlične muzike i umetnosti”, rekli su iz Epizode menadžmenta. 

Više informacija na sledećim linkovima. 

Epizode Albania Website (www.epizode.eu)

Epizode Facebook (@epizode.official)

Epizode Facebook (@epizode.albania)

Epizode Instagram (@epizode_official)

Epizode Instagram (@epizode.albania)

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram