Winter Groove rasplesao Kopaonik! Exitov četvorodnevni zimski maraton oduševio više od 8.000 posetilaca

20.02.2024.

Exitov četvorodnevni Winter Groove zimski maraton od 15. do 18. februara, u saradnji sa Gorkim Listom, rasplesao je u danima iza nas više od 8.000 posetilaca na Kopaoniku i probudio energiju EXIT festivala na čak 13 žurki i šest lokacija! Kevin Yost, Marko Nastić, Happy People, Innēr Sense, Lanna, Multietnička atrakcija, Nemax, Skier & Yeti i niz drugih sjajnih izvođača podigli su zimski provod na sasvim nove visine, a žanrovski raznovrstan program oživeo je na omiljenoj planinskoj destinaciji pravi EXIT u malom!

„Kroz niz Winter Groove događaja doneli smo duh i magiju EXIT festivala na Kopaonik. Uz neki novi zvuk na našoj najpopularnijoj planini, jedinstvenu atmosferu i odlično vreme, bio je to jedan nezaboravni zimski muzički maraton” – rekao je osnivač i direktor Exita Dušan Kovačević.

Winter Groove Kopaonik Takeover doneo je niz od 13 žurki koje su probudile, zagrejale i rasplesale više od 8.000 ljudi na 6 lokacija širom omiljene skijaške destinacije u jeku sezone, uključujući Green Ski, Livello 1919, Jaram, Pub, Pajino preslo i La Pistu. Za nezaboravan  zimski provod pobrinuli su se kompozitor, producent i DJ Kevin Yost, naš internacionalno prihvaćeni DJ Marko Nastić, kao i moćne i iskusne klupske snage Oysha Nemax i rodonačelnici tech-house zvuka na našim prostorima – sastav Happy People. 

Energiju EXIT festivala na Kopaonik su doneli i nedavni potpisnici diskografske kuće EXIT Soundscape, dvojac Innēr Sense i mlada i talentovana producentkinja i DJ-ica Lanna, prva predstavnica sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda EXIT Echosystem, a pridružili su se i legendarni beogradski dvojac Multietnička atrakcija i autentični duo Skier & Yeti. Četvorodnevni program upotpunili su i Anya, Alex Bojović, Bojan Zdravković, Dakissa, Dakman, Darija, Joy Legend, Kirby, ME-HIGH-LOW, Verica Violin i Vladislav Rashkov.

Pored Gorkog Lista, događaj su podržali HeinekenIQOS i Red Bull.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram