U susret turneji, Dub FX objavio prvi singl sa novog albuma! 

03.08.2023.

Australijski muzičar Dub FX objavio je novi singl „Cracks In the Mirror”, kojim najavljuje predstojeći album „Infinite Reflection”. Ovaj vizionar, ulični performer i društveni aktivista će u narednom periodu svakog petka objavljivati po jedan singl, a povodom svog novog LP izdanja započinje i koncertnu turneju pod nazivom „Infinite Reflection Tour”, koja obuhvata nastupe na popularnim evropskim lokacijama. Turneja kreće 21. septembra, a svega dva dana nakon jakog starta stiže i u Beograd, gde će u Barutani 23. septembra promovisati svoj novi, dugoočekivani album. Fanovima je za tu priliku, pored nove muzike, obećao magično iskustvo i jedinstveni miks energičnih i impresivnih nastupa koji će sve prisutne odvesti u drugu dimenziju. 

Baš kao što je i obećao svojim fanovima kada je najavio novu muziku, Dub FX je već u prvoj pesmi sa predstojećeg albuma doneo emotivan zvuk, u koji je savršeno uklopio snažnu društvenu poruku! Old-school hip-hop ritam ukombinovao je sa modernim prizvukom, a lirika koju je doneo na ovoj pesmi izuzetno je snažna i fokusirana na frustracije, ali i težnje generacije koja traži istinu i pravdu. „Cracks In the Mirror” pesma je koja dublje zadire u temu trenutnog stanja u svetu, dok samim tekstom ovaj umetnik navodi na razmišljanje o izazovima sa kojima se kao društvo susrećemo.   

Novi Exitov događaj organizovan u saradnji sa Barutanom doneće fanovima Dub FX-ov specifičan zvuk i, kako je sam umetnik naglasio, novu dimenziju koncertnog nastupa. Ovo nije prva Exitova saradnja sa australijskim muzičarem, budući da je samo na EXIT festivalu do sada nastupao dva puta, i to 2014. i 2019. godine, a o njegovoj jakoj konekciji sa domaćom publikom najbolje govori činjenica da je te 2014. godine imao i svoj street show u centru Novog Sada.

Veoma ograničen kontingent ulaznica za beogradski nastup Dub FX-a dostupan je na prodajnim mestima i online stranicama Gigs Tixa, po promotivnoj ceni od 1.200 dinara, a aktuelna cena ulaznica važi najkasnije do ponedeljka, 7. avgusta. 

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram