Tuborg Lovefest: Akcija 3+1 od 19. juna u podne!

16.06.2023.

Samo 2000 kompleta dostupno po specijalnoj ceni!

Ovogodišnji slogan Tuborg Lovefesta je “Circle of love”, a sve one koji dolaze da ljubav na festivalu šire upravo u krugu svojih prijatelja čeka posebna akcija 3+1 u okviru koje je na tri kupljene ulaznice četvrta potpuno besplatna. Omiljena akcija fanova festivala počinje u ponedeljak 19. juna tačno u podne, a prema rečima organizatora na raspolaganju će biti samo 2.000 kompleta karata.

Zato okupi ekipu, okruži se prijateljima i 19. juna budi među prvima koji će sebi obezbediti provod uz najveća svetska imena elektronske scene po najpovoljnijim cenama. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa.

Najjače izdanje Tuborg Lovefesta do sada

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Od 3. do 5. avgusta na čak pet muzičkih bina u Vrnjačku Banju stižu legende svetske elektronske scene i najpopularnija imena na planeti među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Fjaak, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača, a promotivna cena ulaznica biće aktuelna još samo sedam dana.  

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram