fbpx

Tomorrowland dobio ključnu dozvolu za proširenje na tri vikenda 2022.

Tomorrowland je dobio regulatorno zeleno svetlo da bude veći i bolji nego ikada u 2022. godini.

Nakon dva uzastopna otkazivanja izazvana pandemijom 2020. i 2021., Tomorrowland je jasno izrazio želju da nadoknadi izgubljeno vreme jer su odmah tražili odobrenje za proširenje na tri vikenda tokom predstojeće festivalske sezone 2022.

Belgijski regulatori su od tada pozitivno odlučili o zahtevu jer je Tomorrowland sada navodno dobio dozvolu od pokrajine Antverpen da nastavi sa svojim planovima za proširenje.

„Naravno da smo veoma srećni zbog ovoga“, rekla je portparolka Tomorrowlanda Debi Vilmsen, za Knack Focus. „Sada možemo da počnemo da pripremamo tri vikenda. Svi će biti u julu. Radićemo na isti način kao i sa dva izdanja… sa potrebnim varijacijama na posteru.

Tomorrowland
Tomorrowland

Od sada, Tomorrowland-ov plan da isporuči tri uzastopna muzička vikenda biće samo tokom 2022. kalendarske godine. Očekuje se da će se sva tri festivalska vikenda održati u julu, dok se Tomorrowland Winter vraća u francuske zapadne Alpe u martu.

Tomorrowland-u je dodatno potreban blagoslov opštinskih vlasti Booma i Rumsta, ali se čini da su regulatori naklonjeni planovima organizatora pod uslovom da se pridržavaju niza kompromisa.

Kako Knack primećuje, otkazivanje helikopterskih letova Tomorrowland-a i ograničavanje dužine proslave otvaranja su dva zahteva koja su postavljena, na koja se organizatori Tomorrowlanda slažu. „Ovo su tačke koje su proizašle iz konsultacija sa susedstvom“, dodao je Vilmsen. „Dakle, bili smo svesni ovoga i mi ćemo se držati tih sporazuma.”

Via: EDM.com

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Još vesti