Synthetix ove subote u Berlinskom klubu Ritter Butzke

13.03.2024.

Beogradski duo Synthethix nastupiće ove subote, 16. marta, u čuvenom Berlinskom klubu Ritter Butzke. Ovo je njihov prvi internacionalni nastup na kome će deliti pult sa Space Motion i Pretty Pink.

Njihova najnovija traka ‘Promise‘ biće objavljena 15. marta u kolaboraciji sa Space Motion za Space Motion records etiketu.

Synthetix su za kratko vreme uspeli da zaokupiraju pažnju na globalnoj sceni elektronske muzike njihovim remiksom hita ‘Relax my eyes’ koji se do sada mogao čuti od strane The Element koji je traku pustio u svom setu na Zamna Festivalu u Tulumu. Techno zvezde Nicole Moudaber koja je u svom nedeljnom podcastu ovaj remiks uvrstila u traku nedelje. Armonika čiji je deo poslednjih par setova, dua Artbat kao i Camelphat. Sjajan fidbek sa pet zvezdica stize i od čuvenog Pete Tong-a, Tom Novy, Yulia Niko, Space Motion kao i mnogih drugi.

Synthetix je novi projekat iza koga stoje Felipe Simo i Rosske koji su domaćoj publici od ranije poznati DJ-evi i producenti sa potpisanim izdanjima za renomirane izdavačke kuće.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram