Superžene Amelie Lens i Indira Paganotto dolaze na novembarski No Sleep!

15.09.2022.

Amelie Lens i Indira Paganotto, dve superžene globalne scene elektronske muzike, stižu u Glavni hangar na No Sleep festival, koji će biti održan 11. i 12. novembra širom Beograda! Redovno, novembarsko izdanje uslediće nakon prolećnog, na kojem je više od 15.000 fanova proslavilo titulu za Najbolji novi festival Evrope. No Sleep će na jedan vikend preuzeti omiljene tačke okupljanja u prestonici i propisno zatvoriti uspešnu sezonu Exitovih festivala.

No Sleep Festival 2022 | First Acts Reveal

Vest da Amelie Lens ubrzo dolazi u Beograd, u Glavni hangar, i više je nego odlična jer je 2022. godina pokazala da je ova belgijska techno superzvezda na vrhuncu svoje kreativnosti i uspeha, i da ne misli da stane! U julu je na svom lejblu Lenske objavila EP „In My Mind“ sa tri pesme u svom oštrom i energetski nabijenom techno stilu. Njen EXHALE muzički poduhvat trenutno čine izdavačka kuća Exhale Records, istoimena radio emisija i serija događaja sa svežom rezidenturom u legendarnom klubu DC-10 na Ibici. Na ovogodišnjem Tomorrowland festivalu imala je veličanstveno izvođenje, kao i svoju EXHALE binu, a tradicionalno je među vodećim izvođačima festivala kao što su Sonar, Timewarp, Movement i desetine drugih.

Sa EXIT festivalskom porodicom Amelie ima poseban odnos – njen prvi nastup na ovim prostorima bio je na No Sleep bini Sea Dance festivala 2017. godine, predvodila je beogradski No Sleep 2019. godine i jedna je od omiljenih hedlajnerki Exitove Dance Arene. „Energy, passion, techno“ – tako je opisala Exitov Sea Star festival, na kojem je nastupila u maju ove godine. Svojim decenijskim radom, uticajem i prirodnim odnosom sa publikom stvorila je EXHALE rejversku zajednicu, koja sigurno ima brojne članove i na našim prostorima. Pa, udahnite i izdahnite, jer je Lenske spremna da žestoko zadrma Glavni hangar!

Klaberi i klaberke širom sveta oduševili su se energijom i zvukom koji je donela Indira Paganotto, jedna od trenutno najtraženijih izvođača andergraund scene. Talenat harizmatične Španjolke prepoznala je Charlotte de Witte, za čiji je lejbl Indira Paganotto objavila debitantski EP „Himalaya“ – i od tada je nezaustavljiva. One koji dolaze na njene nastupe zove „ratnicima“, i to s razlogom – njeni setovi, kao spoj techno i psytrance zvuka, pouzdano testiraju kondiciju publike. To znaju svi koji su bili na njenom prvom nastupu u Srbiji, ove godine na Exitovoj No Sleep Novi Sad bini, a znaju i da je jedan od razloga zašto jedva čekaju da je ponovo čuju i vide upravo njen neposredan odnos sa publikom. Sebe opisuje kao „psytechno ratnicu do smrti“ i ima sopstveni lejbl pod nazivom ARTCORE. Ove godine samo neki od nastupa iza nje su sa Tomorrowland-a, Awakenings-a, iz kluba Amnesia na Ibici, pred njom su specijalni setovi za Mixmag i DJ MAG, a svoj psytechno doneće i u londonski fabric. Red je i na premijerno pojavljivanje u našoj prestonici.

Premijerno stiže i Koboyo, koji donosi old-school, berlinski i Detroit techno duh, uz odličan groove. Njegov kvalitet „ulovila“ je upravo Amelie Lens, s kojom je pre samo nekoliko dana imao zajednički set u klubu DC-10. Objavom prvog talasa izvođača i zvanično kreće uzbuđenje pred još jednu rundu No Sleep gigantskog rejva, koji će zavladati celim Beogradom!

Svi koji su spremni za novu No Sleep rundu, regularne festivalske ulaznice mogu kupiti već 19. septembra od podne, po Super Early-Bird poklon ceni od 1.990 dinara. Ova cena će važiti samo 24 sata ili do isteka zaliha. VIP GOLD festivalske ulaznice biće dostupne po ceni od 3.990 dinara.

Ovo je prvi put da se u istoj godini održavaju dva No Sleep festivala, a nedavno objavljeni dvominutni kratki film sa prolećnog izdanja pokazuje zašto se jedan maratonski klabing vikend prepričava mesecima.

No Sleep Festival 2022 Spring | The Official Aftermovie

No Sleep festival se realizuje uz podršku popularnog domaćeg brenda Guarana i izdvaja se kao jedan od najvećih indoor elektronskih muzičkih događaja u Evropi, uz konferenciju koja se bavi najaktuelnijim temama iz muzičke industrije.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram