RanchaTek izdaje novi EP pod nazivom ”Serpens”

18.04.2024.

Izdavačka kuća “Respekt” predstavlja zajednički EP od strane RanchaTek-a i Phased-a pod nazivom ”Serpens”. RanchaTek i Phased redovni su saradnici koji su se udružili kako bi objavili svoj eksplozivni stil na prestižnim izdavačkim kućama poput Say What? od Ramona Tapia-e, Reload-a od The YellowHeads-a, Legend od Cosmic Boys-a i IAMT od Spartaque-a. Svaki od momaka takođe je uspešan solo umetnik, RanchaTek je srpski producent čiji katalog uključuje klasična izdanja na etiketama poput Intec-a u vlasnistvu Carla Cox-a. Phased je brazilski umetnik koji se može pohvaliti uzbuđujućim tehno izdanjima na etiketama poput NUMEN-a od Xenia (UA).

 “Serpens” je naslovna traka EP-a i otvara izdanje svojim pulsirajućim bas linijama, snažnom dram sekcijom i mracnom atmosferom, koju krase veliki sintovi i stabovi.

SERPENS:

BP:https://www.beatport.com/track/serpens/18880775

Celestial” je druga traka na izdanju, a njena snažna dram sekcija i primamljiva melodija čine osnovu  ritmičke strukture. Dosežući vrhunac u epskoj napetosti glavne pauze, traka dobija na brzini kada se perkusija ponovo udruzi zajedno sa pulsirajućim acid stabovima.

links CELESTIAL: 

BP: https://www.beatport.com/track/celestial/18880778

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram