Prvi Open Air techno event u Kovačici!

14.05.2024.

Uzbudljiva vest odjekuje iz mesta Kovačica, gde se sprema da se održi nezaboravan događaj – prvi open air techno event u regionu, koji će se odigrati u spektakularnom okruženju vetro parka, okruženog visokim turbinama koje će dodatno pojačati atmosferu energije i pokreta. Očekuje se da će ovaj događaj pružiti posetiocima jedinstveno iskustvo, spajajući ljubitelje elektronske muzike i prirode u jednu harmoničnu celinu.

Na čelu ovog muzičkog spektakla nalazi se Acor, već dobro poznato ime u svetu elektronske muzike. Kao priznati producent i izvanredan DJ, Acor je svojim setovima osvajao srca publike na festivalima i žurkama širom Evrope, deleći binu sa zvučnim imenima kao što su Indira Paganotto, 999999999, Anetha i Azyr. Njegovo prisustvo garantuje nezaboravan muzički doživljaj, obećavajući da će podići energiju na viši nivo i ostaviti dubok trag u sećanjima svih prisutnih.

Ali Acor nije jedini koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo te večeri. Prateći ga, na sceni će se smenjivati sedam talentovanih DJ-eva, svaki sa svojim jedinstvenim stilom i sposobnošću da očaraju publiku: Akali, Stameni, Laxinsource, Saritazz, Jelackee, Razzor i ZelkoD. Njihovi setovi obećavaju da će vas odvesti na muzičko putovanje kroz različite dimenzije zvuka, pružajući vam intenzivnu noć punu ritma, euforije i plesa pod vedrim nebom.

Ovaj događaj predstavlja ne samo priliku da uživate u vrhunskoj elektronskoj muzici, već i da doživite jedinstven spoj prirode i kulture, stvarajući memorabilno iskustvo za sve ljubitelje muzike i avanture. Karte za događaj mogu se kupiti na sajtu Gigstix-a ili u Vulkan knjižarama. Stoga, ne propustite priliku da budete deo ovog spektakla i da uživate u jedinstvenoj atmosferi koju samo ovakav događaj može da pruži.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram