Prvi headliner Avanturija23 festivala u organizaciji Progresivne Suze

20.04.2023.

Ekipa Progresivne Suze najavljuje svog prvog headlinera za drugo izdanje AVANTURIJA Festival-a, koji će biti održan 18. i 19. avgusta na predivnoj lokaciji Salaša na tri vode u Turiji.

Roger Martinez čije mesto boravka je Svet, jedinstveni je vodič do druge dimenzije progresiva. I sam svoje setove često poredi sa šamanskim obredima u kojima muzikom izaziva duboka iskustva u svakom od učesnika. Inspirisan planinarenjem, baštovanstvom i šamanskim ceremonijama, čime Roger upotpunjuje svoje slobodno vreme, njegovi setovi zaista postaju nadrealni i prevazilaze žanr i stil.

DJ-setovi koji izazivaju trans, jedinstvena elektronska muzička produkcija, meditacije za lečenje zvukom, interdisciplinarni umetnički projekti i radionice za ispoljavanje uma neke su od pojmova koji bliže opisuju ovog velikog umetnika.

Sigurni smo da će nestvarno lep ambijent Salaša umnogome doprineti ovom iskustvu. Budite deo ove magije i uđite u potpuno novi progresive-svet sa Rogerom Martinezom, u petak, 18. avgusta 2023. godine.

Early bird dvodnevne karte za festival i kamp su, po sniženoj ceni, već sada u prodaji putem Cooltix platforme, po ceni od 1.500 dinara za regularne dvodnevne karte i 1.800 dinara za komplet ulaznice sa kamp mestom. Broj karata po promotivnoj ceni je ograničen.

Za više informacija pratite Facebook stranicu Progresivna Suza, kao i oficijalni event.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram