Paul Kalkbrenner na Exitu snimio specijalan spot, video-dnevnik vraćanja normalnom životu

17.07.2021.

Paul Kalkbrenner je posetiocima Exitove mts Dance Arene 9. jula priredio najenergičniji set do sada, koji je poseban ne samo po tome što mu je prvi posle 18 meseci, već i zato što je na jubilarnom 20. izdanju festivala snimao spot za svoju novu pesmu „Si Soy Fuego“! Sveže objavljeni spot je zamišljen kao svojevrstan video-dnevnik vraćanja normalnom životu i, kao što se u njemu vidi, ne zna se da li je to bilo više potrebno velikom Kalkbrenneru ili publici.

Ljubav Kalkbrennera i Exita je obostrana – to je sada i dokumentovano. U novom spotu Paul je odabrao da pokaže svoju ogromnu sreću zbog vraćanja nastupima uživo, a čast da takvom izvođenju prisustvuju imali su posetioci ovogodišnjeg EXIT festivala.

Paul Kalkbrenner – Si Soy Fuego (Official Video)
https://www.youtube.com/watch?v=ufsNiQqP3Lc

Optimistična poruka pesme „Si Soy Fuego“ ide rame uz rame s Kalkbrennerovim prepoznatljivim entuzijazmom prema muzici, a spot neodoljivo podseća na kadrove iz kultnog filma „Berlin Calling“, u kojem je imao glavnu ulogu. U stilu koji je svima ostao urezan nakon tog ostvarenja, Paul je i ovog puta širio svoju nezaustavljivu i detinju energiju. Od trenutka kada je bos ušetao u hotel u Novom Sadu, neverovatno dobro raspoložen, moglo se osetiti da će nastup na Exitu biti nešto posebno, što se moglo i videti kada je nakon 18 meseci bez nastupa konačno stao pred desetine hiljada fanova na Exitovoj mts Dance Areni.

EXIT je obožavaocima širom sveta rado omogućio da provire u ono što Kalkbrenner sprema u bliskoj budućnosti, pošto je na Dance Areni premijerno pustio osam novih pesama! Noć u kojoj je stao za pult ove fascinantne bine, i nakon godinu i po dana svojom magijom dodirnuo desetine hiljada fanova u rovu, ostaće zauvek zabeležena u njegovom novom videu, kao neverovatna eksplozija ljubavi i energije najvećih i najvernijih festivalskih fanova iz celog sveta, koji su se okupili na Tvrđavi bez obzira na sve neizvesnosti oko otkazivanja putovanja i drugih prepreka. Potreba da nakon toliko vremena, budu zajedno, ponovo ih je ujedinila, kroz snagu njegove muzike.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram