Objavljeni ovogodišnji izvođači za peti BiH Color Festival

Iako je, do poslednjeg trenutka, bilo neizvijesno da li će se uopšte najšareniji festival u regionu biti organizovan zbog nepovoljne epidemiološke situacije, organizatori su objavili imena prvih izvođača.

Festival će i ovog ljeta ponuditi mnoštvo sadržaja, za sve posjetioce željne kvalitetnog elektronskog zvuka, te odlične avanture i zabave.

Glavnu binu, odnosno Main Stage predvodiće popularna imena iz regiona poput: Divolly & Markward, Vantiz, Vandal Steve, Galoski i Wreckage i mnogi drugi.

Za ljubitelje nešto “tvrđeg” zvuka, na Hammer stage-u će nastupiti popularni Marko Nastić, Dejan Miličević i Bokee, kao i druga prepoznatljiva imena elektronske scene u regionu i šire.

BiH Color Festival ovog ljeta biće jedan rijetkih događaja koji će simbolizovati povratak života u “normalu”. Budući da je zainteresovanost veća nego ijedne godine do sada, organizatori su najavili još više boja i nesvakidešnje izglede bina.

“Prvi kontigent ulaznica je već rasprodat. Ne možemo da vjerujemo koliko su se ljudi poželjeli festivala i provoda. Zaista vjerujemo da će ovo biti najbolje izdanje do sada, najviše zbog energije koja se osjeti u zraku” izjavio je novi predsjednik udruženja “BIH Color Festival”, Dražen Zimonjić.

“Iako su budžeti svih sponzora značajno smanjeni, te nedefinisana još uvijek pomoć od grada, mi ne odustajemo od ideje da uložimo svu raspoloživu energiju i sredstva u namjeri da što prije vratimo u stanje kojem smo bili prije pandemije.” dodao je Zimonjić.

Podsjećamo, peti BiH Color Festival se održava 20. i 21. avgusta na poligonu za obuku vozača u Brčkom, sa početkom u 18:00 h, a ulaznice možete nabaviti na https://www.kupikartu.ba/, te svim njihovim prodajnim servisima, kao i Caffe Vanilla Brčko i caffe bar Hemingvej Bijeljina.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram