No Sleep! Ovaj kratki film sa Exita daće vam energiju za mnogo veću žurku na proleće

06.12.2021.

Exitova No Sleep Novi Sad bina jedna je od fenomena svetske muzičke scene. Pažljivom višegodišnjom selekcijom najuzbudljivijih novih imena alternativne struje elektronske muzike, kao i saradnjom s brojnim klubovima iz svetskih metropola, pozicionirala se kao jedna od najprogresivnijih scena kompletne jugoistočne Europe.

Kompletna No Sleep muzička platforma, nastala uz podršku kultnog domaćeg brenda Guarana, u međuvremenu je izrasla u samostalni festival u Beogradu, koji je već nakon prva dva izdanja proglašen za Najbolji novi festival u Evropi, na dodeli Evropskih festivalskih nagrada 2020. godine.

I u sezoni iza nas kada su EXIT festival, pa samim tim i No Sleep Novi Sad bina, bili prvo veliko svetsko festivalsko okupljanje posle pandemije, rov na Petrovaradinskoj tvrđavi u četiri noći jula bio je krcat publikom koja je prisustvovala inspirisanim nastupima izvođača kao što su 999999999 live, Adiel, Agents Of Time, Francois X, Sama’ Abdulhadi, Juliana Huxtable, VTSS b2b SPFDJ, Patrice Bäumel, Farrago, Roman Flügel, Dejan Milićević, Vladimir Aćić, Filip Xavi, X-Coast, Katalina, Duc in Altum, RAR, Human Rias i mnogi drugi. Upravo Human Rias je svoj nastup na No Sleep bini i Exitu opisao biranim rečima: „Dragi EXIT festivalu, dao si mi nadu i svetlost, a pre svega vratio si mi plamen koji ću ponosno nositi! Pokrenuo si revoluciju i podsetio mene i bezbroj drugih ljudi da smo zajedno, ujedinjeni kroz muziku. Dao si mi život. Mi smo budućnost!

Podsećanje na četiri izuzetne noći (i jutra) na Petrovaradinskoj tvrđavi dolazi u trominutnom filmu, koji je ujedno najava nadolazećih izdanja dva festivala – No Sleep-a, čija objava stiže kroz nekoliko dana i Exita, koji je na rasporedu od 7. do 10 jula 2022. godine.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram