Neverdogs nastupaju uz Jamie Jones-a

29.03.2023.

Već je dobro poznato da Jamie Jones 28. aprila stiže na Lovefest Fire, a uz njega u beogradski Hangar stiže i Neverdogs. Italijanski dvojac, koji puni brojne klubove Ibice i ostalih klabing metropola 2019. godine izdao je album “Details”, koji je doživeo veliki uspeh. Tomi i Marko su prošle godine proslavili čak 20 godina na sceni, a publika će imati priliku da 28. aprila čuje šta ovaj iskusni duo ima da ponudi. 

Zvezda večeri svakako će biti miljenik Lovefest publike Jamie Jones, a ukoliko želite da svoje mesto obezbedite na vreme, ulaznice možete kupiti putem sajta lovefest.rs ili u poslovnicama Gigstixa i Tickets.rs. Broj mesta je ograničen, a prema rečima organizatora, prestonički eventi samo su uvod u novu eru Lovefesta, koja nas sve očekuje ovog leta u Vrnjačkoj Banji od 3. do 5. avgusta. Da podsetimo da su prve early bird ulaznice po specijalnoj ceni rasprodate za manje od 48 sati, a nema sumnje da će čitav event biti sold out i pre 28. aprila. 

Patrick Topping stiže na Lovefest Fire 8. aprila 

Ako ste gladni Lovefest događaja, nikako ne smete da propustite još jednu najavu velikog izdanja Tuborg Lovefest 2023, u beogradskom hangaru 8. aprila, kada će pred beogradsku publiku doći Patrick Topping, Dakissa i Luton. Ulaznice za Lovefest Fire moguće je kupiti putem lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Gigstixa.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram