Na Sea Dance stižu supermoćno ozvučenje Anya i najjače festivalsko VR iskustvo na svetu!

25.08.2022.

Uz Anya soundsystem sutra će zablistati Nina Kraviz, Konstrakta, Shouse, Anfisa Letyago, Mahmut Orhan i mnogi drugi!

Deo ovogodišnjeg izdanja Sea Dance festivala biće supermoćno ozvučenje Anya i VR zona, koja će doneti najjače festivalsko VR iskustvo na svetu! Dobro poznata festivalska produkcija je spremila spektakularne pozornice za svetske i regionalne zvezde kao što su Nina Kraviz, Konstrakta, Shouse, Anfisa Letyaga, Mahmut Orhan, Mind Against, Dubioza Kolektiv, Senida i mnogi drugi, koji će sutra stati pred publiku iz Crne Gore, regiona i sveta!

Anya je jedno od najprestižnijih ozvučenja na svetu, čuvenog američkog proizvođača EAW (Eastern Acoustic Works). Američku premijeru je doživelo na festivalskom gigantu Coachelli, a u Srbiju je stiglo pravo na EXIT festival 2016. godine i donelo revoluciju u zvuku!

Pojava Anye u svetu tehnologije zvuka poredi se revolucijom koju je iPhone uveo na tržištu mobilnih telefona i tablet računara. Porastom koncertne i festivalske industrije u svetu, pogotovo u domenu elektronske muzike, došlo je do porasta potrebe za zvučnim sistemima koji reprodukuju jači zvučni pritisak. Niz vodećih proizvođača izbacili su na tržiste sisteme velike snage, ali je samo Anya donela tehnologiju, koja pored snage nudi i potpunu kontrolu rasprostiranja frekvencija, i to bez fizičkog usmeravanja zvučnika. Ovaj sistem stoji uspravno, dok niz kompjutera analizira prostor i prilagođava mu tako da svi u publici čuju jednako moćan i precizan zvuk u svakom trenutku!

VR Sea Dance zona: Najjače festivalsko VR iskustvo na svetu

Na Sea Dance premijerno stiže ekskluzivni VR projekat koji je EXIT predstavio na Svetskoj izložbi EXPO Dubai i koji čine poznate Exitove festivalske lokacije snimljene 8K 360 VR kamerom u julu 2021. godine. Sea Dance posetioci će tako moći da iskuse EXIT festival kao da su na Petrovaradinskoj tvrđavi, ali i na mestima koja nikome nisu dostupna! Mogu biti na dunavskom Varandinskom mostu, koji svake godine pređe na hiljade ljudi da bi stigli do Petrovaradinske tvrđave i festivala, zatim slede glavna kapija i raskrsnica koja vodi do brojnih festivalskih bina i zona, a na Glavnoj bini čeka ih David Guetta, ali ovog puta mogu biti pored njega, na mestu na kojem niko nije bio! Na obližnjoj, svetski poznatoj mts Dance Areni posetiocima se pruža prilika da stoje uz legendarne Paula Kalkbrennera i Solomuna, a pogled na hram elektronske muzike i jutra za pamćenje mogu imati i iz VIP zone.

Uz najavljeno Anya ozvučenje na Sea Dance festivalu savršeno će zvučati: Nina KravizKonstraktaShouse, Mahmut OrhanMind Against, Anfisa Letyago, Human Rias, Dubioza Kolektiv, Senidah, Marko Louis, Who SeeMarko NastićCoeus, Ilija Djokovic i mnogi drugi.  Sea Dance počinje sutra i trajaće do 29. avgusta na plaži Buljarica!

Ulaznice za Sea Dance festivaldostupne su po ceni od 3.990 dinara, dok je cena jednodnevnih ulaznica 1.790 dinara. Aktuelne cene ulaznica važiće do petka 26. avgusta, nakon čega sledi finalno poskupljenje. Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i Gigs Tix prodajne mreže u Crnoj Gori i online.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram