Na putu ka zvezdama: Lanna pokorila London na svom prvom nastupu u Velikoj Britaniji!

11.03.2024.

Naša mlada producentkinja i DJ-ica Lanna osvojila je u subotu srca publike na svom prvom nastupu u Velikoj Britaniji, u klubu Drumsheds u Londonu! Sedamnaestogodišnji vunderkind elektronske scene je u jednom od najvećih svetskih muzičkih centara nastupila u okviru kultnog serijala žurki lejbla Drumcode Records, jedne od vodećih sila u globalnoj techno sferi, čiji je inicijator i osnivač ni manje ni više do Adam Beyer. Ovo je još jedan u nizu uspeha i velikih internacionalnih iskoraka prve potpisnice EXIT Echosystem sveobuhvatnog centra za razvoj talenata od kada je zastupa čuvena Maria May, poznata i kao agentkinja Davida Guette.

„Lanna je pokidala!” – kratko je i upečatljivo prokomentarisala agentkinja jedne od najuticajnijih svetskih muzičkih agencija Creative Artists Agency, koja je Lannu uvrstila u svoj zvezdani roster u oktobru prošle godine.

U vikendu iza nas, novootvoreni epicentar britanske elektronske scene, superklub Drumsheds London smešten u halama nekadašnje Ikee, sa kapacitetom od 15.000 ljudi, ugostio je našu Lannu u okviru najveće do sada Drumcode žurke! Serijal eventova istoimenog lejbla jedna je od vodećih sila u globalnoj techno sferi, a pored Lanne i domaćina Adama Beyera nastupili su i Stephan Bodzin, Layla Benitez, Kölsch, Yotto i niz drugih.

Lanna je potpuno zasluženo privukla pažnju kao vunderkind elektronske scene još kada je prvi put nastupila na Exitu sa samo 13 godina, čime je postala jedna od najmlađih učesnica našeg višestruko nagrađivanog festivala. U proleće prošle godine, postala je prva potpisnica EXIT Echosystem sveobuhvatnog centra za razvoj globalnih talenata, a samo nekoliko meseci kasnije, jedna od vodećih muzičkih agentkinja sveta, Maria May, preuzela je vođenje njene karijere.

Nastup u Londonu, jednom od najvećih svetskih muzičkih centara, još jedan je u nizu velikih internacionalnih iskoraka i uspeha domaće i regionalne zvezde u strelovitom usponu. Lanna je do sada delila binu sa nekim od najvećih svetskih muzičkih zvezda, među kojima su Bonobo, Paul Kalkbrenner, Lee Burridge, Nina Kraviz, Amelie Lens, Indira Paganotto, Hot Since 82 i mnogi drugi.

Sveobuhvatni centar za razvoj globalnih muzičkih zvezda EXIT Echosystem  osnovan je sa ciljem da perspektivnim i talentovanim muzičarima pruži sveobuhvatnu podršku i šansu da razviju uspešne svetske karijere, kroz EXIT Soundscape lejbl, artist menadžment, buking, mentorstvo, ali i saradnju sa vodećim svetskim muzičkim zvezdama i agencijama.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram