Lovefest konačno otkriva line up za ovo leto 

10.05.2022.

Sutra u 15h kompletna lista izvođača!

Posle višemesečnog čekanja, fanovi Jelen Lovefesta, jednog od najvećih festivala u regionu, sutra će konačno saznati ko dolazi na jubilarno 15. izdanje. Tačno u 15h, 11. maja će na svim platformama festivala biti objavljena kompletna lista izvođača, koji će nastupiti na šest muzičkih bina. 

Lovefest će ove godine biti održan od 4. do 6. avgusta u Vrnjačkoj Banji, pod sloganom Refresh, koji simbolizuje osveženje i novi početak, posle dobro poznatog izazovnog perioda iza nas koji je pogodio celu planetu. 

Ova godina je posebna i po tome što će festival proslaviti 15 godina kreiranja najkvalitetnije zabave, kao i brojnih pratećh programa i projekata i time obeležiti veliki jubilej. Tokom decenije i po Lovefest je posetilo više od 800.000 ljudi iz zemlje i sveta, a na festivalu je nastupilo preko 4.000 izvođača među kojima su najveća svetska imena, kao i najslušanije zvezde iz regiona i zemlje. 

Ulaznice za novo izdanje Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i u svim poslovnicama Tickets.rs i Gigstixa. Ukoliko želite da među prvima saznate ko dolazi u Vrnjačku Banju, pratite sve Lovefest platforme sutra tačno u 15h. 

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram