Sun. Feb 16th, 2020

Festivals in Serbia

One place. All festivals.

Kristina Lalić i RaveOn residents ovog vikenda u Subotici

2 min read

Kristina Lalic 

Kristina se u mladosti doselila u Beograd iz Kanade. Odrastala je u muzičkoj porodici okružena različitim žanrovima, a u ranim devedesetim se zaljubila u elektronsku muzičku scenu i di-džejing.
Pored posla na televiziji, Kristina počinje da se bavi i muzičkim uredništvom na regionalnoj radio stanici. Ideja za njenu sopstvenu radio emisiju realizovana je u septembru 2005. godine kada je postala autorka i voditeljka emisije “Belgrade Clubbing”. U ovoj emisiji predstavljala je predstojeća izdanja različitih žanrova elektronske muzike, di-džej intervjue i informacije o klupskom životu u Beogradu.

Odluka da nakon svake emitovane emisije napravi mix pod imenom “Essential Tracks of the Week” privukla je znatan broj internacionalnih slušalaca. Emisija je uspešno emitovana do septembra 2010. godine kada je Kristina odlučila da se fokusira na di-džejing i počne da se bavi produkcijom.

Aktivno se bavi di-džejingom od 2009. godine, kada je usavršavala svoje di-džej veštine u beogradskim klubovima. Njeni prvi miksevi emitovani su na Frisky i Proton radiju, nakon čega su usledila brojna gostovanja.

Svoja trake izdala je za izdavačke kuće kao što su Naked Lunch, Gain Records, Start Records, Elektrax Recordings i mnoge druge. Ova kombinacija studijskih izdanja i energičnih setova oslikava njen jedinstveni stil Techno muzike zbog kog je postala jedan od miljenika publike i koji joj je doneo nastupe u brojnim poznatim klubovima i festivalima širom sveta, gde je DJ pult delila sa imenima kao što su Ambivalent, Shinedoe, Anja Schneider, Richie Hawtin, Luigi Madonna, Cristian Varela, Len Faki i mnogim drugim.

Sunset team je krenuo sa radom pre svega godinu dana. Glavni pokretač cele priče je Dušan Nikolić ujedno i lider tima.
Sunset team tim čini osam ljudi.
Do sada su organizovali 10 eventa što je za godinu dana sasvim korektan broj.


Saradjivali su sa najpoznatijim imenima sa domace techno scene:’Marko Nastic,Ilija Djokovic,Lea Dobricic,Dejan Milicevic,
Kristina Lalic, Tkno, Miloš Vujovic, Vladimir Acić, Space Motion, Sesha, Una Andrea, Ascaloon, Dusan Nikolic”. Takodje, gostovao je i James Cole iz Madjarske.
Rade klubske zurke kao i žurke otvorenog tipa. U Subotici poseduju klub kapaciteta 900 ljudi, opremljen vrhunskom rasvetom i ozvucenjem.
Takodje, poseduju i bazen koji prima i do 1500 ljudi. Ambijent bazena je neverovatan.
NJihove ambicije su velike. Posetite ih i sami procenite njihov kvalitet .

Ovog vikenda, tačnije 29.06. na Olimp bazenima imaćete priliku da uživo čujete Kristinu Lalić!
Događaj počinje u 18h i traje do 4h.

Karte u pretprodaji: 300 rsd
Na ulazu: 600 rsd

Vidimo se!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *