Kompletirana lista izvođača Arsenalove Explosive DJ bine

22.03.2024.

Kragujevac se sprema za još jedno fenomenalno izdanje ARSENAL FEST-a, a sve u znaku dobre muzike i svetlosti, kao i prve sijalice koja je pre 140 godina zasijala u prostoru današnje Čaurnice, mestu gde se godinama unazad i nalazi Explosive DJ bina na Arsenal festu. 

Ovogodišnji line up se sastoji od velikog broja najtraženijih Djeva zemlje i regiona koje ne treba dodatno predstavljati jer samo njihova imena su sinomim za vrhunski provod : Petar Dundov, Kristijan Molnar, Luton , Nexie, Wise D&Kobe, Nemax, Tijanmara, Tijana Kabić, Mancha&Mark Panic zajedno sa domaćim rezidentima Explosive bine : Petrovitz YU, Marco White, Goranche, Sale Jankovic, Hunckie . 

Line up-u dodajemo i dva strana imena koja će nastupati na Explosive DJ bini, a to su čuveni Nemački DJ i producent IAN POOLEY kao i Italijanski DJ i producent MUSUMECI . 

IAN POOLEY – LOW KEY, HIGH QUALITY. To su reči koje ga najbolje sumiraju.

On je deo underground-a skoro od trenutka kada je house muzika stigla u Evropu a i sam Pooley kaže da ne može da se seti vremena bez muzike jer je u osnovi i odrastao kao DJ i producent. 

Od njegovih najranijih dana u Majncu, to su bili zvuci Čikaga i Detroita koji su mu skretali pažnju. 

Njegovi albumi Meridian i Since Then postali su watermark za house muziku, a on je jedan od retkih umetnika koji remiksuje Daft Punk (‘Burnin’ iz 1997.) Izdavao je za lejblove  od Innervisions do Rekids, ali uglavnom sada izdaje na sopstvenom lejblu Pooledmusic. Kao veoma cenjeni DJ, Pooley je vrteo na veeeoma dugoj listi major klubova i festivala počevši od Panorama bara U Berlinu do Glastonberi festivala  , pa preko višestrukih turneja po Severnoj i Južnoj Americi, Aziji, Kanadi I Australiji….

MUSUMECI – Sicilijanski DJ I producent koji se muzikom bavi još od kraja 80-ih, a album “The Gemini Project”, koji je objavio za svoju izdavačku kuću “Engrave Ltd” ga je probio na internacionalnu elektronsku scenu. 

U toku 2015.godine je bio je dva puta na prvom mestu na Beatport Electronic Music Chart-u sa remiksom klasika Patrika Šardronea ‘All I Got’ na Connaisseur Recordings, kao i sa Musumeci & Lehar remiksom Ost & Kjex himne ‘Easy’ izdatu za  Diynamic Music.

Godine 2016. debitovao je sa svojim pratećim projektom Human Machine, isporučivši dva epa („146 za Connaisseur Recordings i „The Mule“ za Exit Strategy label) kao i pesmu „Africa“ za Diynamic Music.

Sve te numere su među 100 najslušanijih numera godine prema Resident Advisor-u.. 

Konstantno tražen kao producent i remikser, njegova muzika se pojavljuje na etiketama kao što su Bedrock, Diynamic Music, Get Phisical, Innervisions, Kompakt, Moblack, Permanent Vacation, Rebirth, Toi Tonics & Vatergate. Musumeci je vlasnik Engrave Ltd, Multinotes Recordings & Buttress Records.

TIMETABLE : 

Četvrtak 27.06.2024.                

MARCO WHITE B2B GORANCHE        

TIJANMARA  LIVE !     

NEMAX 

PETAR DUNDOV ( Croatia )

Petak 28.06.2024.         

PETROVITZ YU

TIJANA KABIĆ

NEXIE 

MUSUMECI ( Italy )

KRISTIJAN MOLNAR   

Subota 29.06.2024.

SALE JANKOVIC B2B HUNCKIE

MANCHA B2B MARK PANIC

LUTON

IAN POOLEY  ( Germany )

WISE D & KOBE

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram