Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Deborah De Luca ▲ 29. decembar

December 29, 2019 /23:00 - 06:00

Jedna od najatraktivnijih dama klupske scene, harizmatična Italijanka Deborah De Luca, debitovaće na ovogodišnjem Central Dance Event festivalu, u nedelju 29. decembra, u velikom Hangaru Luke Beograd.

Ograničen kontingent jednodnevnih ulaznica za 29.decembar je u prodaji putem Cooltix Serbia onlajn platforme, po ceni od 890 dinara za parter i 1390 dinara za VIP zonu.
U prodaji su takođe, ekskluzivnih 50 kompleta za ceo Central Dance Event festival, po ceni od 2490 dinara za parter i 3490 dinara za VIP.
***************************************************
Rođena u živopisnom Napulju, Deborah De Luca je balansirala između studija modnog dizajna i ljubavi prema muzici i noćnom životu. Nakon poznanstva sa italijanskim di-džejom i producentom Giuseppe-om Cennamo-m, koji je uvodi u svet miksanja i produkcije, Deborah odustaje od karijere u modnoj industriji i potpuno se posvećuje muzici i klabingu. U 2013. godini, Deborah osniva svoju izdavačku kuću Sola_mente Records i izdaje prve trake. Njena izdanja naišla su na pozitivne kritike poznatih svetskih imena, kao što su: Magda, Dj Ralf, Someone Else i Layo & Bushwacka.
Ova techno dama nastupala je u mnogim klubovima i raznoraznim festivalima širom sveta i važi za jednu od najtraženijih ženskih di-džejeva današnjice.
Muzika koju pušta je za samo nekoliko godina postala popularan brend, prepoznatljiv po kvalitetnoj fuziji hard techno-a i minimalnog zvuka, a sama Deborah sinonim za strast, jak karakter i harizmu.
Za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji, jer eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.
– Ja ne biram muziku, ona bira mene. Moji setovi su različiti i prate ono kako se osećam, kako sam raspoložena te večeri… Naravno, ne odmičem se previše od osnove koja je techno, ali igram se sa vokalima i melodijama u zavisnosti od toga kakva se tog jutra probudim – objasnila je Deborah.

Details

Date:
December 29, 2019
Time:
23:00 - 06:00
Event Category:
Event Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/916972458640806/

Organizer

Blender
Website:
https://www.blender.co.rs/

Venue

Deborah De Luca ▲ 29. decembar
Central Dance Event
Beograd, 11000 Serbia
+ Google Map