Illusions i Mind Against najavljuju nezaboravnu žurku u Beogradu 19. aprila!

13.03.2024.

Nakon uspešno održanog Illusions Festivala u Hangaru, kroz koji je prošao rekordni broj posetilaca, Illusions najavljuje veliku žurku 19-tog aprila, u Hangaru Luke Beograd. Illusions sprema još jedno magično veče, audio vizuelnom senzacijom i udarnim DJ lineupom, svetska poznata imana sa inostrane Dj scene stižu u Beograd: MIND AGAINST i DYZEN, a tu je i domaća podrška NEXIE i ANYA.

MIND AGAINST Dj duo sa Afterlife etikete, su se na mapi globalne elektronske muzike pozicionirali kao jedan od najtraženijih izvođača, koji nastupaju na najvećim festivalima i u najboljim klubovima. Njihovo međusobno razumevanje se manifestuje u dinamici zajedničkih setova sa veštom selekcijom i miksovanjem, koje će publiku odvesti na nezaboravno putovanje, kroz Melodic Techno i House.

MIND AGAINST su duet Alessandro i Federico Fognini, rođeni u Italiji, iz Berlina. Njihov dar za stvaranje emocija kroz sintisajzere i udaračke instrumente u njihovom studiju jedinstveno se prenosi na plesni podijum, gde njihov glatki, pokretni pristup techno -a, stvara prepoznatljiv i izuzetno moćan zvuk.

DYZEN je muzički mladi italijanski producent, koji kroz muziku želi da ispriča svoju priču. Osnovan 2018. godine, brzo započinje svoj uspon na međunarodnoj elektronskoj sceni.
U stalnoj potrazi za inovacijama, DYZEN ima za cilj da razbije granice između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti, podižući svoju muziku na viši nivo, sačinjenu od vibracija i senzacija, koja se harmonično utapa u novu dimenziju, techno ritmičkih struktura do psihodeličnih i nostalgičnih melodijskih linija. Jasno je da svi izvođači koji pripadaju Afterlife etiketi, su nas do sada impresionirali.

Multitalentovan Dj i producent NEXIE, tvorac Illusions Festivala, je svojim setovima odavno pridobio srca publike, širom sveta. Autentičnim setovima-Melodic Techno-a, puni beogradske i regionalne klubove. Poznat je po virtuoznim nastupima te spada u grupu izuzetno talentovanih Dj-eva sa naših prostora. Njegova muzička saradnja sa internacionalnim svetskim izvođačima, učinila je Beograd potpuno drugačijim, doprinela razvitku i dala novu energiju na muzičkoj sceni, čime se njen dalji napredak i međunarodni ugled još više pojačava. Ono što ga izdvaja jeste, da je uvek korak ispred svih, kada je reč o viziji, kreativnom stvaranju, muzičkoj selekciji i ono najvažnije, uspešnoj relizaciji projekata, već dugi niz godina.

Inspiracija mnogim mladim Dj-evima, kao takav, podsceća na važnost i podršku mladim izvođačima i daje prednost da nastupaju rame uz rame sa velikim zvezdama. Intro set će predvoditi ANYA, mlada i prespektivna beogradska Dj-ica, koja svojom muzikom,kombinacijom raznovrsnih žanrova Melodic Techno, Techno i House, polako ali sigurno osvaja muzičku industriju.

Illusions je jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, koji predstavlja jedinstven Melodic Techno zvuk. Dovodeći najprestižnije izvođače, kao i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji Illusions to planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions žurkama 2024.

Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite gigstix.


Illusions je svojevrsna odiseja između percepcije i realnosti. Naš cilj je da sve koje nas posete odvedemo na putovanje između mašte i stvarnosti, koji se međusobno prožimaju i dopunjuju sa jednim zajedničkim ciljem – da se nađemo u drugoj dimenziji, u kojoj su sva čula rasplamsana uz pomoć kvalitetne muzike i nesvakidašnje produkcije. Ovaj nekonvencionalni događaj doneće bogat elektronski zvuk i nesvakidašnje vizuelne efekte koji udruženi stvaraju magiju.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram