Illusions Festival sinoć je spektakularnim nastupima i senzualnom produkcijom oduševio beogradsku publiku!

09.03.2024.

Sinoć je kroz Illusions Festival u Hangaru, prošao rekordni broj posetilaca, kako bi svedočili o neverovatnoj večeri, neki od nastupa biće velikim slovima upisani u istoriju festivala.


Veče je otvorio Abstraal, svojim intro setom očarao je publiku, melodic-progressive setom u već punom Hangaru. Nesvakidašnjim izborom traka, vešto je zagrejao podijum za miljenika beogradske publike, Eelke Kleijn-a. Izrazito vrstan selektor, melodic techno-a, njegovim svestskim hitovima je podigao atmosferu, improvizacijama i miksovanjem, koje je probudilo sva čula beogradske publike, koja do sada nije imala priliku da uživa u ovakavom nastupu. Dugo očekivani, legendarni hedlajner ARGY, za koga definitivno možemo da kažemo da je jedan od najboljih Dj-eva i producenta današnjice, svojim maestralinm nastupom i svetskim hitovima, u Hangar je uneo spektakl, emociju i energetsku silu. Specijalnim video projekcijama, animacijama doprineo je magiji koja se ne zaboravlja. Najslađe za kraj, multitalentovani francuski Dj i producent Kas:st, svojim setom došao je do vrhunca kvaliteta, kada govorimo o techno zvuku, tokom celog seta izbijala je njegova strast i ljubav prema muzici, koju je publika osetila i plesala sve do kraja.

Spremite se za još jedno nezaboravno veče!

Illusions Audio-Visual Festival, je jedan od najzapaženijih događaja u svetu elektronske muzike i vizuelne umetnosti u regionu, večeras u Hangaru, Stage 1, Luke Beograd, održaće se drugo veče festivala , koji donosi još više uzbuđenja sa nastupima vrhunskih izvođača.

Mlada talentovana Dj Sammer, svojom muzikom nas vodi na putovanje između vremena i prostora, melodičnim tonovima, zagrejaće podijum, pred nastup Italijanske Dj-ice Olympe, koja sa svojim setovima vas vozi na hipnotično putovanje, kroz duboke melodije i energične zvuke Melodic Techno i Techno gruva. Najtraženija zvezda- Ikona melodičnog techno zvuka, koji iz godine u godinu ruši sve granice, Stephan Bodzin (Live set), nemački maestro sa svojim analognim sintisajzerima i ritam mašinama, iznedrio je studijski rad, koji je svetska scena čekala. Jedan je od najperspektivnijih umetnika u poslednjih nekoliko
godina, stekavši veliku popularnost u svetu muzičke industrije. Zatim, popularani italijanski dvojac Fideles, zvezde Afterlife-a, Innervisions, spreman je da impresionira ljubitelje dobrog zvuka, svojom muzikom koja spaja melodiju i epsko stvaranje zrelog i savremenog zvuka.

Illusions ne prestaje da ispunjava želje klabera, koji uživaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Udarnim line-up i impresivnim vizualnim efektima, premašuje rekord, sa ciljem da domaću publiku odvede u potpuno novu dimenziju klabinga.

Ovakav vid žurki, Beograd još uvek nije imao prilike da oseti na nivou na koji festival Illusions to planira da postavi u 2024-toj godini. Svaki sledeći događaj rasplamsaće sva vaša čula uz pomoć bogatog elektronskoga zvuka i senzualne produkcije, koja zajedno stvara magiju.

Prodaja jednodnevnih ulaznica je počela i moguće ih je nabaviti preko sajta Gigstix-a i u knjižarama Vulkan. Budite deo ove neverovatne avanture i rezervišite svoje mesto na Illusions Audio-Visual Festivalu 2024.


Za više informacija i kupovinu ulaznica posetite link.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram