Happy Days Festival u Bečeju!

20.10.2022.

HAPPY DAYS FESTIVAL“ nastao je u saradnji “Happy days”, Bečej i „Kancelarija za Mlade Bečej“. Održaće se u Pozorišnom klubu Bečej, 04. i 05. novembra 2022. godine.

Projekat ima za cilj da okupi umetnike i muzičare i pokrene Festival umetničnog stvaralaštva, povezujući tako mlade svih nacionalnosti, u zajedničke kulturne aktivnosti.
Ovo je samo nastavak onoga što mi uveliko radimo, a to je briga o razvoju mladih, bez obzira na njihovu pripadnost.

Festival će ponuditi prezentacije umetničkih formi koje su svojstvene 21. veku, a koje se naslanjaju na istoriju muzike i vizuelnih umetnosti, izraslih u nove forme koje odlično korespondiraju sa savremenom publikom i vremenom u kome živimo.

Moderne scenske forme, kao što su live act, DJ set urbane kulture ili forme koje dolaze iz moderne vizuelne umetnosti kao što su apstraktno slikarstvo i fotografija, najprisutnije su na svetskoj umetničkoj sceni, te bi ovakav jedan festival stavio i našu zemlju i grad u istu ravan sa dešavanjima u svetu.

Projekat je koncipiran kao dvodnevni ciklus, sa uvodnom izložbom svih prijavljenih umetnika u van koncertnoj sali (hol Pozorista), u nastavku sledi muzički program u koncertnom delu (Pozorišni klub) sa početnim izvodjenjem bendova, potom i sa Live Act i DJ set nastupima.

Ulaz je slobodan.

———————————————
Program festivala
———————————————

/\/\

Petak 04.11.

RUNY
FAKTOR X
DIVNA FOREST
ALEX SAVKOVIC
TARIK ALIC
WOCKY
STIV

Subota 05.11.

MKDSL
SJAJ&I
DIGOD & MARKO BERBAKOV
ELLB & YOYO
DEEMAN
KID

———————————————

/\

DUSKO PUJIN, BOJAN STRIČEVIC, DALIBORKA POPOV, MARIJA VUJACKOV, DAMIR GRCIĆ,
SZEP LENARD EVA, KAMPRY ART, ANA URBAN, BE-ETNO-ART, BEBIN NAKIT i SUVENIRI

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram