Footworks Showcase ovog petka u klub Kult dovodi izvođača iz Italije

18.10.2023.

Nakon fenomenalnog Footworks Showcase-a u prošloj sezoni, u petak 20-og oktobra, klub Kult otvara vrata za prvi show pod crvenim svetlima u novoj sezoni Kluba!

Rezidenti i osnivači Dimitri J i Un Padre, ovom prilikom će beogradskoj publici predstaviti italijanskog izvođača, čiju je muziku prepoznao i sam Jamie Jones.

Italijan Francesco Parente potpisao je svoju muziku za prestižne label-ove Hottraax i Hot Creations. Njegov mentor, dobro poznat našoj sceni, Loco Dice, takođe je prepoznao talentovanog izvođača iz malog italijanskog grada, čiji se počeci u muzici vezuju za funk i hip hop.

Njegovi domaćini na Footworks Showcase-u u klubu Kult,  su sve traženijih artisti regiona i pioniri novog fast paced tech house zvuka,Dimitri JiUn Padre.

Nakon veoma uspešnih nastupa ovog leta u preko 10 zemalja Evrope, izdanjem na legendarom Nervous Records-u kao i nastupima na najvećim festivalima regiona, Dimitri J će preneti svoju dinamičnu energiju miksanja i izbora traka na publiku Kulta.

U b2b setu, za pultom će nastupati zajedno sa Un Padre-om koji svoje leto beleži izdanjem na Mendo-oj etiketi, Clarisse, i letnjim hitom ,,Picante’’ koja je završila na visokom top 25 minimal deep tech beatport chart-u kao i u top 30 tech house chart-u.

Ovaj b2b dvojac će u noći crvenih svetala, prodrmati publiku Kulta, najsvežijim fast paced tech house ritmom i posebnom scenografijom samo za ovo veče.

Karte za Footworks Showcase možete naći na sledećem linku.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram