EXIT na Kopaonik donosi veliki Winter Groove: 13 žurki na 6 lokacija od 15. do 18. februara predvode Kevin Yost i Marko Nastić!

08.02.2024.

Exitov četvorodnevni zimski maraton, u saradnji sa Gorkim Listom, na omiljenoj planinskoj destinaciji u samom jeku sezone predvode Kevin Yost i Marko Nastić, a pridružuju se DJ Iron, sastav Happy People, dvojac Innēr Sense, mlada i talentovana Lanna, grupa Multietnička atrakcija, Nemax, Skier & Yeti, Oysha, Yelisaveta, Zarez i mnogi drugi! Nakon pedeset događaja u 12 zemalja koje je EXIT organizovao u protekle dve godine i nedavno najavljenog festivala Unity84 u Sarajevu, 2024. već obećava početak u nezaboravnom EXIT ritmu! 

Winter Groove Kopaonik Takeover od 15. do 18. februara podići će zimski provod na sasvim nove visine žanrovski šarenolikim programom i čak 13 žurki na 6 lokacija, među kojima su Green Ski, Livello 1919, Jaram, Pub, Pajino preslo i La Pista, a ulaz na sve događaje biće otvoren i slobodan za posetioce!

Na čelu ovog zimskog muzičkog maratona je Kevin Yost – kompozitor, producent i DJ čiji prvi album One Starry Night iz 1998. važi za deep house klasik, a danas iza sebe ima osam LP izdanja i skoro stotinu objavljenih singlova! Iz Beograda stiže Marko Nastić, internacionalno prihvaćeni veteran regionalne techno scene sa karijerom dugom skoro tri decenije, ali i moćne i iskusne klupske snage DJ Iron, Oysha i Nemax i rodonačelnici tech-house zvuka na našim prostorima – sastav Happy People.

Pridružuju se i DJ dvojac Innēr Sense, čiji je singl „Older nedavno objavljen za diskografsku kuću EXIT Soundscape, ali i mlada i talentovana producentkinja i DJ-ica Lanna, prva predstavnica sveobuhvatnog centra za razvoj svetskih muzičkih zvezda EXIT Echosystem, za čiju je karijeru zadužena Maria May, poznata i kao agentkinja Davida Guette. Stiže i legendarni beogradski dvojac Multietnička atrakcija, autentični performans donose Skier & Yeti, a pridružuju se i Yelisaveta Zarez.

Svoje nastupe na nezaboravnom četvorodnevnom zimskom maratonu potvrdili su i Anya, Alex Bojović, Bojan Zdravković, Dakissa, Dakman, Darija, Kirby, ME-HIGH-LOW Vladislav Rashkov.

Winter Groove Kopaonik Takeover biće održan na šest lokacija i 13 žurki od 15. do 18. februara, a ulaz na sve događaje biće otvoren i slobodan za sve posetioce.

Pored Gorkog Lista, događaj su podržali Heineken, IQOS i Red Bull.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram