fbpx
Home Events Adam Beyer presents Drumcode Belgrade

Date

09 - 10 Oct 2021
Expired!

Time

22:00 - 05:00

Labels

Izdvajamo

Adam Beyer presents Drumcode Belgrade

Gostovanje Drumcode ekipe, koje je planirano za 22. maj ove godine, odlaže se za subotu 9. oktobar i pozivaju se svi ljubitelji techno zvuka da nam se pridruže na velikoj žurci i dugo iščekivanom nastupu izvođača sa jednog od najvećih lejblova današnjice.
Globalna tehno zvezda Adam Beyer će 9. oktobra, u Luci Beograd, predstaviti beogradskoj publici muziku i di-džejeve svoje izdavačke kuće
Drumcode. Te večeri, pored Beyera, okupiće se aktuelna techno imena:
Bart Skils jedan od najtraženijih holandskih di-džejeva, Ilija Đoković lokalni muzički talenat koji gradi veoma uspešnu internacionalnu karijeru i Raxon, umetnik kojeg su strast i odlučnost vode kroz muzičko putovanje baš tamo kuda želi.
Ulaznice su u prodaji putem Cooltix onlajn platforme, po promo ceni od 1190 dinara za regularne karte i 1690 dinara za VIP, kao i na prodajnim mestima Ticket Vision-a i Gigs Tix-a. Sve kupljene ulaznice za 22. maj, kao i za prošlogodišnji nastup, važiće i za novi datum.
Ukoliko nekome novi datum (9. oktobar) ne odgovara, postoji mogućnost refundiranja novca. Detaljne informacije o refundaciji, mogu se dobiti
putem mejlova ticket@cooltix.rs, povrat@gigstix.com i office@tickets.rs,
kao i putem zvaničnih stranica na društvenim mrežama, u zavisnosti od toga putem kog tiketing servisa su ulaznice kupljene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *