Epizode Albania objavio prva imena među kojima su Adriatique, Lee Burridge, Dubfire, Nastia, Marko Nastić, Runy I mnogi drugi

12.08.2021.

Svetski poznati EPIZODE festival održaće svoje prvo izdanje u Albaniji na rajskoj plaži Rana e Hedhun u Šengjinu, od 23. do 26. septembra 2021. Ovo jedinstveno četvorodnevno iskustvo doneće non-stop program vrhunske elektronske muzike i opuštajuće dnevne aktivnosti, u impresivnom umetničkom ambijentu u prelepoj mediteranskoj prirodi.

Prva najavljena DJ imena su globalne legende među kojima su ADRIATIQUE, LEE BURRIDGE, DUBFIRE, NASTIA, BINH, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA i MAAYAN NIDAM. Srbiju će predstavljati domaći a internacionalno poznati MARKO NASTIĆ i RUNY. Pratiće ih neki od najvećih međunarodnih i regionalnih performera, kao što su ANFISA LETYAGO, ADOLPHO AND FRANKY, ABELLE, JOHN DIMAS, ROUSTAM, SPOKENN, SWEELY, VARHAT, YOUANDME i DUC IN ALTUM. Lokalnu scenu predstavljaće ALTIN BOSHNJAKU, LEKE, LEO LUMEZI i RRRRON. Ovi umetnici nastupiće na specijalno dizajniranim stejdževima na plaži, donoseći pozitivan vajb po kojima je EPIZODE poznat.

Prvi na listi su Diynamic i Afterlife artisti, moćni duo ADRIATIQUE, i progressive legenda i kreator All Day I Dream, LEE BURRIDGE. Vlasnik labela SCI+TEC DUBFIRE voziće nas kroz prepoznatljive nijanse tehna, a potom će vrteti i ukrajinska tehno dama NASTIA. Sledeći su Perlon zvezda BINH, rumunski trendmejker i član a:rpia:r-a PETRE INSPIRESCU i jedan jedini – PRASLEA. MAAYAN NIDAM će doneti svoj veličanstven zvuk, dok će nas zvezda u usponu ANFISA LETYAGO očarati svojim tehno vajbom. Na Epizode ​​će nastupati i međunarodno priznati MARKO NASTIĆ, kao i JOHN DIMAS iz Berlina, holandski duo SPOKENN koji čine Ferro i Reiss i francuska zvezda i rezident Yoyaku-a VARHAT.

EPIZODE će se održati na predivnoj plaži Rana e Hedun u Šengjinu u severozapadnoj Albaniji, koja je sinonim za očaravajuće pejzaže, smaragdne borove šume i toplo, čisto more. Prelepa priroda, mediteranska kultura i istorija, lokalno gostoprimstvo bez premca i ukusna lokalna hrana učiniće ovo putovanje vrhunskim festivalskim iskustvom.

Rođen 2016. godine na vijetnamskom ostrvu Phu Quoc, Epizode ​​je, za samo pet godina, ostavio impresivan pečat na međunarodnom nivou, postavši nezaobilazno novogodišnje putovanje za ljubitelje muzike i umetnosti, svetske avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije. Prethodna izdanja EPIZODE postavila su standard dovodeći neke od najcenjenijih umetnika na svetskoj sceni, uključujući  [A:RPIA:R], GOLDIE-ja, LOCO DICE-a, NINU KRAVIZ, MOODYMANN-a, PEGGY GOU, RICARDO VILLALOBOS-a, SETH TROXLER-a, SONJU MOONEAR i ZIP-a, zajedno sa najboljim lokalnim talentima. Globalni i međunarodno priznati klupski brendovi poput ANTS, Arma, Half Baked i Mdrnty takođe su našli svoje mesto u programu festivala. Ovo izdanje biće organizovano uz podršku UNUM-a, senzacionalnog albanskog festivala.

Prvi kontigent ulaznica dostupan je po međunarodnoj ceni od 89 evra, dok će balkanske zemlje imati posebnu cenu od 54 evra. Sister Multi Pass je dostupan po ceni od 89 evra, a Group Multi Pass  po ceni od 209 evra. Ulaznice se mogu kupiti sajtu Epizode festivala: www.epizode.eu

Više informacija na sledećim linkovima:

Epizode Albania Website (www.epizode.eu)

Epizode Facebook (@epizode.official)

Epizode Facebook (@epizode.albania)

Epizode Instagram (@epizode_official)

Epizode Instagram (@epizode.albania)

LINEUP (Po abecednom redu)

Abelle

Adolpho and Franky

Adriatique

Altin Boshnjaku

Anfisa Letyago

Binh

Dubfire

Duc in Altum

Gevorg Simonyan

John Dimas

Lee Burridge

Lekë

Leo Lumezi

Maayan Nidam

Marko Nastic

Nastia

Noizar

Petre Inspirescu

Praslea

Roustam

Rrrron

Runy

Spokenn

Sweely

Varhat

youANDme

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram