Epizode Albania kompletirao line-up imenima među kojima su Marco Carola, Michael Bibi, Richy Ahmed, Hector, Guti, Margaret Dygas, Voigt.Mas i mnogi drugi!

Jedan od najuzbudljivijih muzičkih i umetničkih festivala na svetu – EPIZODE, premijerno stiže na rajsku plažu Rana e Hedhun u Shengjinu u Albaniji od 23. do 26. septembra 2021. Jedinstveni doživljaj dolazi u paketu sa dvadesetčetvoročasovnim programom vrhunske elektronske muzike i dnevnim aktivnostima na prelepoj novoj lokaciji uz EPIZODE koji stvara zapanjujuće umetničko okruženje. Lista izvođača je sada upotpunjena zvezdama uključujući širok spektar planetarnih house i techno ikona, kao što su MARCO CAROLA, MICHAEL BIBI, RICHY AHMED, HECTOR, GUTI, MARGARET DYGAS i VOIGT.MAS. Pored njih, publika će uživati u setovima međunarodno priznatih izvođača kao što su CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO, kao i ALBAN HI-DINI, E/TAPE, LIBURN, MASHKOV i TYOMA.

Sva ova imena su dodata na pažljivo selektovanu listu izvođača koja uključuje i legende kao što su ADRIATIQUE, LEE BURRIDGE, DUBFIRE, NASTIA, BINH, PETRE INSPIRESCU, PRASLEA, MAAYAN NIDAM, ANFISA LETYAGO. Magičnim nastupima uz specijalan audio-vizuelni spektakl, oni će doneti svoj očaravajući zvuk pravo na plažu Rana e Hedhun, gde ples gotovo nikada ne prestaje četiri noći i dana. Peščane plaže, mediteranska flora, primamljivi pejzaži i hipnotišući zalasci sunca, kao i domaća kuhinja i gostoprimstvo, čine ovaj festival jedinstvenim u svetu.

Uzbuđenje raste dok se približavamo datumu početka našeg prvog izdanja u Albaniji. Pomeranje granica i dovođenje vrhunskih izvođača, ostaje naš cilj od samog početka, tako da ove godine imamo više od 50 imena na programu. Podrška balkanske scene i interakcija sa regionalnom zajednicom je prioritet, pa smo za ovo izdanje proširili regionalni lineup. Pozivamo ljubitelje kvalitetne zabave i putnike da se pridruže našem novom putovanju koje smo nazvali Epizode ​​Albanija”, rekao je tim Epizode.

Od ove nedelje cena Multi Pass ulaznica biće 119 €, dok će balkanske zemlje imati posebnu cenu od 64 €. Sister Multi Pass će biti dostupan po 119 €, a grupni Multi Pass po 269 €. Ulaznice se mogu kupiti putem linka na Epizode sajtu: www.epizode.eu

Osnivač i prvi čovek MUSIC ON etikete – MARCO CAROLA stiže na ovogodišnje izdanje festivala zajedno sa mnoštvom drugih velikih imena. Solid Grooves osnivač MICHAEL BIBI doneće primamljive zvuke tech-housea, rame uz rame sa velikim RICHY AHMED -om. Tu je i predstavnik Vatos Locosa – HECTOR, koji će vam prirediti nezaboravan set pun dubokih i hipnotišućih bitova na plaži, dok je južnoamerički umetnik GUTI tu da vas uvede u šarenolike dubine ovog muzičkog putovanja. Zagonetni duo VOIGT.MAS donosi svoj perkusivni underground zvuk, dok će miljenica berlinskog Panorama Bara, MARGARET DYGAS oduševiti posetioce svojom muzičkom selekcijom i specifičnom tehnikom miksanja.

Uz mnoštvo navedenih zvezda, imaćete priliku da slušate i neke od najkvalitetnijih muzičkih selektora iz svih krajeva sveta, a to su: CHKLTE, DAN ANDREI, DAVID GTRONIC, JANERET, JAVIER CARBALLO, MAHONY i YULIA NIKO.

Rođen 2016. godine na vijetnamskom ostrvu Phu Quoc, Epizode ​​je, za samo pet godina, ostavio impresivan pečat na međunarodnom nivou, postavši nezaobilazno novogodišnje putovanje za ljubitelje muzike i umetnosti, svetske avanturiste i profesionalce iz muzičke industrije. Prethodna izdanja EPIZODE postavila su standard dovodeći neke od najcenjenijih umetnika na svetskoj sceni, uključujući  [A:RPIA:R], GOLDIE-ja, LOCO DICE-a, NINU KRAVIZ, MOODYMANN-a, PEGGY GOU, RICARDO VILLALOBOS-a, SETH TROXLER-a, SONJU MOONEAR i ZIP-a, zajedno sa najboljim lokalnim talentima. Globalni i međunarodno priznati klupski brendovi poput ANTS, Arma, Half Baked i Mdrnty takođe su našli svoje mesto u programu festivala. Ovo izdanje biće organizovano uz podršku UNUM-a, senzacionalnog albanskog festivala.

Više informacija na sledećim linkovima:

Epizode Albania Website (www.epizode.eu)

Epizode Facebook (@epizode.official)

Epizode Facebook (@epizode.albania)

Epizode Instagram (@epizode_official)

Epizode Instagram (@epizode.albania)

LINEUP (Po abecednom redu)

Abelle

Adolpho & Franky

Adriatique

Alban Hi-Dini

All Shadows

Altin Boshnjaku

Anfisa Letyago

Art

Artil

Binh

Chklte

Dan Andrei

David Gtronic

Deian

Dubfire

Duc in Altum

E/Tape 

Equinoxx

Gemza

Gevorg Simonyan

Guti

Hector

Janeret

Javier Carballo

John Dimas

Lee Burridge

Lekë

Leo Lumezi

Liburn

Likatek

Maayan Nidam

Mahony

Marco Carola

Margaret Dygas

Marko Nastic

Mashkov

Michael Bibi

Nastia

Noizar

Petre Inspirescu

Praslea

Richy Ahmed

Roustam

Rrrron

Runy

Secret47

Spokenn

Sweely

TYOMA

Varhat

Voigt.Mas

Wyro

youANDme

Yulia Niko

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram