Duh Ibice u Beogradu – MOOD CHILD žurka večeras u klubu Kult

10.03.2023.

Photo: Anthony Mooney

Dansko – filipinska producentkinja i DJ-ica Manda Moore i francuski izvođač Sirus Hood donose večeras svoj party koncept MOOD CHILD pravo sa Ibice na plesni podijum kluba Kult. Uvertiru u će napraviti lokalna DJ-ica Iva Arifaj, sa svojim prepoznatljivim groovy stilom.

Hedlajneri večeri i tvorci energičnog MOON CHILD brenda, Manda Moor i Sirus Hood, imaju za cilj da u publici probude njihovo unutrašnje dete i izazovu nefiltrirano stanje čiste ekstaze. Osim party koncepta I nastupa širom sveta, Manda Moor i Sirus Hood iza sebe imaju bogatu producentsku i DJ karijeru, uz poznata izdanja za lejblove poput Hot Creations od Jamie Jonesa i Cuttin’ Headz od Martinez Brothers.

Manda Moor kreira setove koji su fuzija house, techno, groove žanrova i elemenata pod uticajem Chicago house-a iz 80-ih i 90-ih. Pored rezidenture u klubu Hi Ibiza, redovan je gost klubova i festivala poput Amnesia Ibiza, The BPM Festival, The Varehouse Project, LVE, Elrov, Kaluki, kao i radijskih emisija kao što su: Circoloco, Ibiza Global, Beatport, DJ Mag, FG.

Muzika Sirus Hooda je pod velikim uticajem Chicago house pokreta 80-ih i 90-ih i zvuka Ibice. Rezidenture u klubovima Sankeys Ibiza, Eden Ibiza, Ministry Of Sound London i Showcase žurke u Parizu otvorile su mu vrata ka plesnim podijumima širom sveta, od Evrope, Južne Amerike, preko Australije, Južne Afrike, pa sve do Severne Amerike i srednjeg Istoka.

Cena ulaznice na vratima kluba je 1200 dinara.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram