The Void Open Air – Kovačica

Uzbudljiva vest odjekuje iz mesta Kovačica, gde se sprema da se održi nezaboravan događaj – prvi open air techno event u regionu, koji će se odigrati u spektakularnom okruženju vetro parka, okruženog visokim turbinama koje će dodatno pojačati atmosferu energije i pokreta. Očekuje se da će ovaj događaj pružiti posetiocima jedinstveno iskustvo, spajajući ljubitelje elektronske muzike i prirode u jednu harmoničnu celinu.

Na čelu ovog muzičkog spektakla nalazi se Acor, već dobro poznato ime u svetu elektronske muzike. Kao priznati producent i izvanredan DJ, Acor je svojim setovima osvajao srca publike na festivalima i žurkama širom Evrope, deleći binu sa zvučnim imenima kao što su Indira Paganotto, 999999999, Anetha i Azyr. Njegovo prisustvo garantuje nezaboravan muzički doživljaj, obećavajući da će podići energiju na viši nivo i ostaviti dubok trag u sećanjima svih prisutnih.

Ali Acor nije jedini koji će vam pružiti nezaboravno iskustvo te večeri. Prateći ga, na sceni će se smenjivati sedam talentovanih DJ-eva, svaki sa svojim jedinstvenim stilom i sposobnošću da očaraju publiku: Akali, Stameni, Laxinsource, Saritazz, Jelackee, Razzor i ZelkoD. Njihovi setovi obećavaju da će vas odvesti na muzičko putovanje kroz različite dimenzije zvuka, pružajući vam intenzivnu noć punu ritma, euforije i plesa pod vedrim nebom.

Ovaj događaj predstavlja ne samo priliku da uživate u vrhunskoj elektronskoj muzici, već i da doživite jedinstven spoj prirode i kulture, stvarajući memorabilno iskustvo za sve ljubitelje muzike i avanture. Karte za događaj mogu se kupiti na sajtu Gigstix-a ili u Vulkan knjižarama. Stoga, ne propustite priliku da budete deo ovog spektakla i da uživate u jedinstvenoj atmosferi koju samo ovakav događaj može da pruži.

The Void Open Air – Kovačica

Kupi karte
08.06
 - 
09.06.2024.
22:00
 - 
05:00
Kovačica Vetropark, Kovačica
500 din
The Void
izdvajamo

Još događaja

Illusions – Coeus

25.05
 - 
26.05.2024.
Nebojšina Kula, Beograd

Louie Vega – Barutana

31.05
 - 
01.06.2024.
Barutana, Beograd

Hernan Cattaneo – Barutana

01.06
 - 
02.06.2024.
Barutana, Beograd

Green Love Matinee – Splav Cristal

01.06
 - 
02.06.2024.
Splav Cristal, Novi Sad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram