Music Reactions Outdoor Rave – May

18. Maja zajedno stvaramo budućnost! Na prvi Music Reactions Outdoor Rave stižu: AZYR, Parfait, Lúcia Lu, Dj Hyperdrive uz podršku domaćoj publici dobro poznatih lokalaca RARa i ACORa koji predstavljaju Beograd i Novi Sad. Ovaj posebni rejv će se održati u za nas do sada neistraženom kutku Luke Beograd, otvorenom ka Dunavu. Ovo će na neki način biti finale Music Reactions zimske sezone, spremamo pun audio/vizuelni ugođaj sa nekim inovacijama i definitivno ga ne treba propustiti!

AZYR je DJ i producent koji svojim munjevitim probojem pravi velike talase na aktuelnoj tehno sceni. Nakon njegovog uspeha u Boiler Room-u i serije rasprodatih rejvova širom Velike Britanije i Evrope, brzo se penje na vrh. Poreklom sa severozapada Engleske, Azyrov zvuk je pod nabojem energije koja vodi slušaoca na putovanje kroz nemilosrdno jaku tehno selekciju, terajući publiku publiku da se preznoji i očajnički traži još.

Parfait je DJ karijeru započela na alternativnim zabavama LGBT+ zajednice. Zaokret je napravila kada je postala rezident Possession kolektiva, koji je osnovala kako više ne bi morala da bira između muzike koju voli da svira i zabava koje voli da posećuje. Parfait je trenutno jedna od ključnih figura nove generacije di-džejeva koji se bore za odbranu duha tehno žurki. Paralelno sa DJ-ingom, režira i piše filmove, odražavajući svoja višestruka umetnička interesovanja. U svojim setovima uvek izražava jasnu želju da natera ljude da plešu u transu bez prestanka.

Lúcia Lu je berlinska DJica i ikona, poznata je po svojoj energičnoj prisutnosti i raznolikoj muzičkoj selekciji. Njena nepredvidiva muzička selekcija govori o raznolikosti i svestranosti samog umetnika. Širokim spektrom promišljene muzičke selekcije ona može da u dva koraka pređe od densa do žestokog rejva. Od njenih setova i nje same ne možete očekivati ništa manje nego apsolutni maksimum, kada je ona iza dekova – muzički, kao i fizički.

DJ Hyperdrive-ove energične groovetrens setove odlikuju ritmika, pulsirajuće bas linije i oštri haj-hetovi. Njegova selekcija uključuje dragulje stare škole iz 90-ih uz sintisajzerske teme koje on vešto meša sa modernim trakama svojih vršnjaka iz nove generacije underground producenta trensa. Rezultat je uzbudljivo, hipnotičko i tripi putovanje koje se razvija kroz vrhunce i brejkove koji svojom dinamičkom raznovrsnošću održavaju plesni podijum u pokretu.

ACOR je 21-godišnji producent i DJ iz Novog Sada, Srbija. Krenuo je na svoje muzičko putovanje sa 14 godina, sa dubokom strašću za acid, schranz i rave stilove tehno muzike. Trenutno se Ističe kao jedan od najperspektivnijih i najuspešnijih tehno umetnika u Srbiji, predodređen za svetsko priznanje. ACOR-ove trake su predstavljene u setovima renomiranih tehno umetnika širom sveta. Njegov zvuk je intenzivan i beskompromisan, ali takođe ceni atmosfersku i emotivnu dimenziju rejva.

RAR je lokalni heroj, koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

Music Reactions Outdoor Rave – May

Kupi karte
18.05
 - 
19.05.2024.
22:00
 - 
05:00
Hangar Stage 3, Beograd
Music Reactions

Još događaja

Cristoph, Made by Pete, IDQ live – Barutana

19.07
 - 
20.07.2024.
Barutana, Beograd

Energija Fest

19.07
 - 
21.07.2024.
Paraćin

VIBE Festival 2024

25.07
 - 
28.07.2024.
Knežev Arsenal, Kragujevac

Green Future Festival

01.08
 - 
04.08.2024.
Narodna bašta, Senta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram