Music Reactions Outdoor Rave – June

22. Juna menjamo leto! Na prvi veliki Music Reactions letnji Outdoor Rave stižu: @ki.slash.ki , @vldmrdbshkn , @boston_168_official uz prepoznatljiv intro lokalnog heroja @rajkoristanovic. Očekluje nas impozantna audio-video produkcija za ovaj posebni rejv koji će se održati u Luci Beograd.

KI/KI, od plodnog amsterdamskog podzemlja do tehno hramova širom sveta, ona je jedna od predvodnica nove rejv pobune. Još od 2018. godine i prvih setova u Spielraumu, KI/KI je brzo evoluirala i u proteklim godinama ostavila neizbrisiv trag nezaboravnim nastupima, kurirajući sopstvenu seriju „KI/KI poziva“, obarajući rekorde gledanja i slušanja svojih setova na YouTubeu i izazivajući ludilo na plesnim podijumima širom sveta. Sada je već jasno da je KI/KI techno oluja koja se sve više pojačava.

VLADIMIR DUBYSHKIN, poreklom iz drevnog ruskog grada Tambova, na obali reke Tsna, ne ograničava svoju muzičku fantaziju stegama normi. Voli da eksperimentiše sa žanrovima, pa je podjednako privlačan i ljubiteljima bučne elektronike i onima koji idu na žurke da jednostavno plešu. Na plesnim podijumima širom sveta je dokazano da je količina znoja koju izbacite direktno povezana sa muzikom koju će on izabrati za vas tokom večeri.

BOSTON 168, iz srca industrijskog Torina, ovaj italijanski duo donosi psihodeličnu atmosferu uz svoj autentični esid tehno zvuk. Nakon nastupa na velikom REACT festivalu 2023. Godine, gde su “ukrali šou” druge večeri festivala, imaćemo priliku da u ih ponovo čujemo u Beogradu i ovog puta uživamo u njihovom lajv nastupu na otvorenom.

RAR, lokalni heroj i suosnivač Music Reactions-a, nadaleko je poznat po svojim eklektičnim setovima u kojima hrabro spaja različite žanrove, unoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

24h brza prodaja najpovoljnijih ulaznica počinje u petak 16.02.2023 tačno u podne na musicreactions.com

Music Reactions Outdoor Rave – June

Kupi karte
22.06
 - 
23.06.2024.
22:00
 - 
05:00
Hangar Luka, Beograd
Music Reactions

Još događaja

Music Reactions Indoor Rave – April

12.04
 - 
13.04.2024.
Hangar Stage 3, Luka Beograd

Illusions – Mind Against

19.04
 - 
20.04.2024.
Hangar Luka, Beograd

Etom Records – Vivay

19.04
 - 
20.04.2024.
K9 Station, Novi Sad

Apgrade – DJ Python

26.04
 - 
27.04.2024.
Karmakoma, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram