Music Reactions Indoor Rave: March

Pripremite se, Music Reactions Indoor Rave dolazi snažno i odlučno, u petak, 15. marta 2024. godine, u Hangar Stage 3 Luke Beograd!

Očekuje vas noć ispunjena stalnim naletima euforije, ekstaze i plesa u poznatom prostoru Hangar Stage 3. Naša karakteristična, brutalna produkcija i vrhunski zvuk ponovno će doći do izražaja, kreirajući atmosferu koja je neponovljiva. Uz pažljivo odabrani lajnap, okupiće se najbolji i najluđi rejveri u gradu.

Prvi put u Beogradu nastupiće tri dame: Varya Karpova, Wallis i LESSSS, uz podršku našeg rezidenta RARa.

Varya Karpova će vas provesti kroz lavirinte svoje muzičke kreativnosti, spajajući tvrdi tehno sa zavodljivim zvucima drugih žanrova. Trake u njenoj produkciji su postale veliki hitovi na etiketama kao što su Possession, RAW i Techno Germany.

Wallis, talentovana producentkinja i miks majstor iz Berlina će vas odvesti na vrtoglavu vožnju kroz zvučne pejzaže koji se neprestano transformišu. Njena muzika opčinjava svojim intenzitetom.

LESSSS je DJ i producentkinja koja je reputaciju stekla kroz francusku i evropsku tehno scenu. Njeno bogato znanje kao diplomiranog inženjera zvuka i autentičan izbor muzike u klubovima stvaraju visoko/energetske setove, po kojim je poznata.

RAR, lokalni heroj, koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

Svi koji imaju ulaznice za Outdoor Rave koji je otkazan u julu, a nisu ih zamenili ili refundirali, mogu da ih iskoriste 15. marta.

Music Reactions Indoor Rave: March

Kupi karte
15.03
 - 
16.03.2024.
22:00
 - 
06:00
Hangar, Beograd
Music Reactions

Još događaja

Cristoph, Made by Pete, IDQ live – Barutana

19.07
 - 
20.07.2024.
Barutana, Beograd

Energija Fest

19.07
 - 
21.07.2024.
Paraćin

VIBE Festival 2024

25.07
 - 
28.07.2024.
Knežev Arsenal, Kragujevac

Green Future Festival

01.08
 - 
04.08.2024.
Narodna bašta, Senta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram