Music Reactions Indoor Rave: March

Pripremite se, Music Reactions Indoor Rave dolazi snažno i odlučno, u petak, 15. marta 2024. godine, u Hangar Stage 3 Luke Beograd!

Očekuje vas noć ispunjena stalnim naletima euforije, ekstaze i plesa u poznatom prostoru Hangar Stage 3. Naša karakteristična, brutalna produkcija i vrhunski zvuk ponovno će doći do izražaja, kreirajući atmosferu koja je neponovljiva. Uz pažljivo odabrani lajnap, okupiće se najbolji i najluđi rejveri u gradu.

Prvi put u Beogradu nastupiće tri dame: Varya Karpova, Wallis i LESSSS, uz podršku našeg rezidenta RARa.

Varya Karpova će vas provesti kroz lavirinte svoje muzičke kreativnosti, spajajući tvrdi tehno sa zavodljivim zvucima drugih žanrova. Trake u njenoj produkciji su postale veliki hitovi na etiketama kao što su Possession, RAW i Techno Germany.

Wallis, talentovana producentkinja i miks majstor iz Berlina će vas odvesti na vrtoglavu vožnju kroz zvučne pejzaže koji se neprestano transformišu. Njena muzika opčinjava svojim intenzitetom.

LESSSS je DJ i producentkinja koja je reputaciju stekla kroz francusku i evropsku tehno scenu. Njeno bogato znanje kao diplomiranog inženjera zvuka i autentičan izbor muzike u klubovima stvaraju visoko/energetske setove, po kojim je poznata.

RAR, lokalni heroj, koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

Svi koji imaju ulaznice za Outdoor Rave koji je otkazan u julu, a nisu ih zamenili ili refundirali, mogu da ih iskoriste 15. marta.

Music Reactions Indoor Rave: March

Kupi karte
15.03
 - 
16.03.2024.
22:00
 - 
06:00
Hangar, Beograd
Music Reactions

Još događaja

Dance Arena Takeover Niš – Hot Since 82

01.03
 - 
02.03.2024.
Sportska hala "Mika Antić", Niš

Illusions Festival 2024

08.03
 - 
09.03.2024.
Hangar, Beograd

Green Love Birthday Party – 8. mart

08.03
 - 
09.03.2024.
Novosadski Sajam, Novi Sad

МАГЛА Invites: Quelza, Filip Xavi, Impedance b2b Paragon

09.03
 - 
10.03.2024.
K9 Station, Novi Sad
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram