Music Reactions Indoor Rave – February

Produžavamo sezonu praznika prvim velikim Music Reactions Indoor REJVOM u 2024. godini!

Beogradska publika imaće privilegiju da osvedoči tri debija, u goste nam dolaze: Funk Tribu, Jacidorex i Supergloss, koje će podržati lokalni heroj RAR!

FUNK TRIBU // producent i DJ iz Kolumbije, sa sedištem u Berlinu. Njegova muzika je pod velikim uticajem elektronskog zvuka 90-ih i 2000-ih, sa retro-futurističkom atmosferom. Od svog mega hita ‘Phonki Tribu’, Funk Tribu je danas poznat po tome što je zvuk trensa oblikovao svojim inter-žanrovski tečnom produkcijom. Njegove brojne planetarne hitove možete pronaći na renomiranim izdavačkim kućama poput Speedmaster Records, KTK, Taapion, Color, A Million i mnogim drugim.

JACIDOREX // producent i DJ koji dolazi iz Brisela. Na početku karijere je bio aktivan kao drum’n’bass producent, da bi kasnije otkrio i posvetio se esid zvuku. Opsednut tipičnim zvukom 303ke on je uskoro postao jedan od predvodnika nove generacije mladih esid producenata u Belgiji. Pored njegove strasti za esid muziku takođe se razvio jak ukus za tehno, i tamo gde je tehno “srelo” esid (jezgro) nastao je Neoacid, koji opisuje kao mešavinu svih vrsta esida, industrijskog tehna, pa čak i dark elektra.

SUPERGLOSS // Rođena i odrasla u Nemačkoj, Superglos je svoj muzički put započela sa 5 godina kada je počela da svira klasični klavir. Njena muzička interesovanja i ukusi su nastavili da se razvijaju kako je odrastala, prelazeći sa hiperpopa na hip hop pre nego što je konačno pronašla svoju strast u tehnu nakon što se nastanila u Berlinu. Odbijajući da bude definisana jednim stilom ili etiketom, Supergloss nudi novu avanturu sa svakim novim miksom koji kreira.

Pažljivo odabran lajnap obećava spektakularnu RAVE atmosferu koja će biti začinjena adekvatnom audio/vizuelnom produkcijom.

Music Reactions Indoor Rave – February

Kupi karte
09.02
 - 
10.02.2024.
22:00
 - 
06:00
Hangar, Beograd
14e
Music Reactions
izdvajamo

Još događaja

Kruder & Dorfmeister – Barutana

15.06
 - 
16.06.2024.
Barutana, Beograd

Kim Ann Foxman – Ritmik

15.06
 - 
16.06.2024.
Sahat kula, Beogradska tvrđava

Makoto feat. MC Conrad + Danny Wheeler – Barutana

21.06
 - 
22.06.2024.
Barutana, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram