Music Reactions Indoor Rave – April

Nijedna zima ne traje večno! Vreme je za prvi prolećni Music Reactions Indoor RAVE!

Nakon što je svojim setom na REACT festivalu 2023 pokazala da je definitivno jedan od najboljih ženskih didžejeva današnjice Daria Kolosova se vraća u Beograd da to i potvrdi! Pored nje, svoj beogradski debi će imati Øtta, koja u svojim setovima neprimetno spaja elemente trensa i gruva da bi stvorila dinamičan i živopisan muzički stil. Domaće snage RAR i Vrag daće svoj pun doprinos na intro i outro dužnostima.

Daria Kolosova, istaknuta figura u svetu tehno muzike, poznata je po svom inovativnom pristupu koji spaja techno ritmove sa breakbeat-om, indastrijalom, elektrom, hardcoreom i džanglom. Njeni nastupi širom sveta, uključujući poznate klubove kao što su Berghain, Bassiani, Fabric, kao i na prestižnim Ibiza festivalima Amnesia, HÏ i DC10, odlikuju se jedinstvenom energijom i muzičkom širinom. Posebno se izdvojila svojim nastupom na React 2023 festivalu u Srbiji, gde je energičnim setom ostavila dubok i trajan utisak na publiku.

Øtta, svojim jedinstvenim stilom spaja trance i groove, stvarajući dinamičan i živopisan muzički izraz. Od svog debija sa “Plus One EP” do hipnotišućih zvukova “Candy22”, ona umetnički fuzionira staru školu psytrance-a sa ritmovima brazilskih bubnjeva i elementima UK garagea. Njen nastup u Boiler Roomu, koji je bio pun energije i originalnosti, dodatno je učvrstio njen status značajnog imena u svetu elektronske muzike.

RAR, lokalni heroj, koosnivač organizacije Music Reactions, široko je poznat po eklektičnim setovima u kojima odvažno spaja različite žanrove, donoseći svežu dinamiku na rejv scenu.

Vrag je tehno DJ, osnivač Offel organizacije iz Beograda. Stalno napreduje probijajući se na sceni. Njegov stil je zasnovan na hardgruvu sa brejk ritmovima i detroit tehno uticajima.

Music Reactions Indoor Rave – April

Kupi karte
12.04
 - 
13.04.2024.
22:00
 - 
05:00
Hangar Stage 3, Luka Beograd
Music Reactions

Još događaja

Kruder & Dorfmeister – Barutana

15.06
 - 
16.06.2024.
Barutana, Beograd

Kim Ann Foxman – Ritmik

15.06
 - 
16.06.2024.
Sahat kula, Beogradska tvrđava

Makoto feat. MC Conrad + Danny Wheeler – Barutana

21.06
 - 
22.06.2024.
Barutana, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram