Login – Steve Shaden

Lepe vesti za sve ljubitelje techno i tvrdog underground zvuka – kako bi se ovogodišnji događaji lepo zaokružili kako dolikuje, Login vam donosi zvuke nemačkog tehna u K9 stanicu.

Datum je 23.12. a muzičku postavu koja će se postarati da se osetite kao u nekom od najkvalitetnijih svetskih klubova predvodi maestralni Steve Shaden. Zatim, tu je i momak koji je zaslužan za organizaciju ovog brutalnog događaja, a koji sve više naginje ka tvrđem zvuku u poslednje vreme, sjajni Machiavelli, onda još jedan skoro Nemac, tj. momak koji setovima donosi underground, majstor efekata kako ga mnogi nazivaju, a koji je već duže vreme baziran u Nemačkoj – DJ Imhotep , a na sve to su vam spremili i set iskusnog dvojca Bojan Vukmirović Luka Concrete , čisto da budu sigurni da vas posle svega malo bole noge!

Poručili su svima i da je taj događaj zapravo početak novogodišnje euforije, pa pratite njegovu stranicu, kako biste obezbedili sebi karte po promotivnoj ceni! U narednim danima će moći da se kupe kako online, tako u Gigstix-u uživo, pa eto, kako vam bude lakše.

Techno je u Novom Sadu!

Tagovi: 

Login – Steve Shaden

Kupi karte
23.12
 - 
24.12.2023.
22:00
 - 
06:00
K9 Station, Novi Sad
Login
izdvajamo

Još događaja

Kruder & Dorfmeister – Barutana

15.06
 - 
16.06.2024.
Barutana, Beograd

Kim Ann Foxman – Ritmik

15.06
 - 
16.06.2024.
Sahat kula, Beogradska tvrđava

Makoto feat. MC Conrad + Danny Wheeler – Barutana

21.06
 - 
22.06.2024.
Barutana, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram