Limitless vol. 1 – Fernanda Pistelli

U okviru ove nezaboravne serije, prvo poglavlje nosi naziv „Fernanda Pistelli – Limitless Vol.1.“ Ova nadarena umetnica donosi sa sobom energiju koja prožima sve granice, stvarajući muzičko iskustvo koje transcendirate u slobodu zvuka.

Dopustite da vam ispričamo u priču o neograničenim mogućnostima, muzičkom beskraju i umetničkom slobodarstvu. Cube Club predstavlja seriju događaja pod nazivom Limitless, gde reč “bezgranično” znači upravo ono što osećate dok se prepustite čarima zvuka.

Limitless, u muzičkom smislu, ne znači samo odsustvo granica žanra, već predstavlja ideju da umetnost ne poznaje ograničenja. To je priča o muzici koja ne pristaje na definicije, već se hrabro upušta u neistražene prostore izraza. Kroz ovu seriju žurki, Cube Club predstavlja umetnike koji ne samo da se igraju sa formom, već je prevazilaze svojim jedinstvenim umetničkim izrazom.

Pridružite nam se na epskom putovanju kroz zvuke psy-tech-a, progressive house-a i techno-a, sa jednom od najcenjenijih izvođačica sveta – Fernanda Pistelli! Iskusite moć njene muzičke čarolije koja je nedavno oduševila publiku na glavnoj bini najvećeg svetskog festivala, Universe Paralelo u Brazilu za Novogodišnju proslavu!

Limitless je poziv da se oslobodite i doživite muziku bez ikakvih ograničenja. Očekujte nezaboravnu noć uz umetnike koji će vas odvesti izvan granica poznatog.

Limitless vol. 1 – Fernanda Pistelli

13.01
 - 
14.01.2024.
22:00
 - 
06:00
Cube, Beograd
Cube

Još događaja

Cristoph, Made by Pete, IDQ live – Barutana

19.07
 - 
20.07.2024.
Barutana, Beograd

Energija Fest

19.07
 - 
21.07.2024.
Paraćin

VIBE Festival 2024

25.07
 - 
28.07.2024.
Knežev Arsenal, Kragujevac

Green Future Festival

01.08
 - 
04.08.2024.
Narodna bašta, Senta
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram