Let’s Mix It Festival

Let’s Mix It Festival u Barutani od 24. do 26. juna! 

24.06.

Prvo polufinalno veče otvara 👾FunkD’Void, DJ i producent koji je prisutan na svetskoj elektronskoj sceni još od sredine devedesetih godina, muzička karijera odvela ga je širom sveta.

Pored njega, nastupaće 👾Mina Poznanović, jedna od traženijih mladih DJ-ica današnjice, koja je debitovala na treće mesto Let’s Mix It takmičenja.

Na kraju će nam svoje umeće pokazati 👾pet POLUFINALISTA ovogodišnjeg LMI takmičenja.

25.06.

Drugo veče festivala otvara DJ i producent 👾DESNA (Frequency Music), poznatija po jedinstvenom techno zvuku, inspirisanim širokim spektrom elektronske produkcije.

Isti dan nastupiće i 👾THE+ prošlogodišnji drugoplasirani Let’s Mix It takmičar.

Pored njih, sluašmo još 👾pet POLUFINALISTA Let’s Mix It!

26.06.

Treće veče festivala je i finalno, a otvoriće ga miljenici publike i pobednici prethodna dva Let’s Mix It takmičenja👉 👾Katalina i 👾Dakissa!

👾Pet finalista će se boriti za titulu pobednika, a onaj sa najviše glasova publike i stručnog žirija, osvaja prestižnu nagradu 👉 odlazak na najveću svetsku konferenciju elektronske muzike – Amsterdam Dance Event, kao i master kurs LMI Academy. 🙌

Kao specijalni gost, finalo veče zatvara 👾Ilija Đoković, nesumnjivo jedan od najboljih techno producenata sa naših prostora poznat po energičnim setovima sačinjenim od melodičnog i euforičnog techno-a.

Let’s Mix It Festival

Kupi karte
24.06
 - 
26.06.2022.
23:00
 - 
05:00
Barutana, Beograd
900 din trodnevna ulaznica
Blender

Još događaja

Kruder & Dorfmeister – Barutana

15.06
 - 
16.06.2024.
Barutana, Beograd

Kim Ann Foxman – Ritmik

15.06
 - 
16.06.2024.
Sahat kula, Beogradska tvrđava

Makoto feat. MC Conrad + Danny Wheeler – Barutana

21.06
 - 
22.06.2024.
Barutana, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram