Illusions Utopia – Colyn i KAS:ST

Illusions ne prestaje da ispunjava želje klabera koji uživaju u jedinstvenom Afterlife zvuku. Nakon niza događaja na kojima su se nizale zvezde Afterlife etikete, 2. decembra nas očekuju još 2 sjajna imena – u pitanju su Colyn i KAS:ST, koji će pred prestoničkom publikom nastupiti na Illusions Utopia žurci u Hangaru Luke Beograd.


Sa svojim melodičnim techno i house melodijama koji dominiraju njegovim setovima, Colyn je autentični predstavnik Afterlife zvuka. Ovaj Holanđanin je doživeo veliku popularnost nakon što je njegov single „Amor” postao deo Tale Of Us „Realm Of Consciousness pt IV” kompilacije. Ovaj mladi umetnik je tada pokupio simpatije i podršku kolega sa etikete kao što su Mind Against, Fideles, Mathame, Vaal i mnogi drugi, a ova traka je postala i soundtrack za zvannični Tomorrowland Aftermovie 2019. Colyn-ova muzička karijera je od tad u vrtoglavom usponu. Njegov ovogodisnji hit Oxygen levels low rasturio je dancefloor-ove širom sveta!


Domaći klaberi će imati priliku da ga prvi put čuju u Beogradu upravo na Illusions Utopia žurci.

Francuski duo KAS:ST su jedan od omiljenih članova Afterlife porodice i zaista multitalentovani momci – osim vrsnih DJ setova koje priređuju po najboljim klubovima i festivalima širom planete nastupaju i kao live act, a poznati su i kao vrsni producenti. Njihov zvuk je mračan i melanholičan, a prepoznatljivost postižu mešanjem različitih žanrova elektronske muzike u svojim setovima. Obavezno preslušajte njihov album „A magic world” koji je izašao za Afterlife records.


Domaću podršku sjajnim hedlajnerima pružiće Ilija Đoković i Nexie.

Illusions Utopia – Colyn i KAS:ST

Kupi karte
02.12
 - 
03.12.2022.
22:00
 - 
06:00
Hangar Luka, Beograd
Regular 1690 din
VIP 2690 din
Illusions
izdvajamo

Još događaja

Kruder & Dorfmeister – Barutana

15.06
 - 
16.06.2024.
Barutana, Beograd

Kim Ann Foxman – Ritmik

15.06
 - 
16.06.2024.
Sahat kula, Beogradska tvrđava

Makoto feat. MC Conrad + Danny Wheeler – Barutana

21.06
 - 
22.06.2024.
Barutana, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram