Happy Days Festival

HAPPY DAYS FESTIVAL“ nastao je u saradnji “Happy days”, Bečej i „Kancelarija za Mlade Bečej“. Održaće se u Pozorišnom klubu Bečej, 04. i 05. novembra 2022. godine.

Projekat ima za cilj da okupi umetnike i muzičare i pokrene Festival umetničnog stvaralaštva, povezujući tako mlade svih nacionalnosti, u zajedničke kulturne aktivnosti.
Ovo je samo nastavak onoga što mi uveliko radimo, a to je briga o razvoju mladih, bez obzira na njihovu pripadnost.

Festival će ponuditi prezentacije umetničkih formi koje su svojstvene 21. veku, a koje se naslanjaju na istoriju muzike i vizuelnih umetnosti, izraslih u nove forme koje odlično korespondiraju sa savremenom publikom i vremenom u kome živimo.

Moderne scenske forme, kao što su live act, DJ set urbane kulture ili forme koje dolaze iz moderne vizuelne umetnosti kao što su apstraktno slikarstvo i fotografija, najprisutnije su na svetskoj umetničkoj sceni, te bi ovakav jedan festival stavio i našu zemlju i grad u istu ravan sa dešavanjima u svetu.

Happy Days Festival

04.11
 - 
06.11.2022.
 - 
Pozorišni klub, Bečej
Ulaz slobodan
Happy Days i Kancelarija za mlade Bečej

Još događaja

Etom Records – Vivay

19.04
 - 
20.04.2024.
K9 Station, Novi Sad

Illusions – Mind Against

19.04
 - 
20.04.2024.
Hangar Luka, Beograd

Apgrade – DJ Python

26.04
 - 
27.04.2024.
Karmakoma, Beograd
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram