Claptone i Konstrakta predvode najveću žurku pod maskama na Jadranu!

27.12.2022.

Winter Flower, veliki jednodnevni muzički događaj u sklopu 54. po redu Praznika mimoze u Herceg Novom će u subotu, 25. februara 2023. proslaviti kraj zime i dolazak proleća. Ovu jedinstvenu žurku, u organizaciji Exita i Turističke organizacije Herceg Novi predvodi jedan od najpopularnijih umetnika svetske house scene, trećeplasirani na DJ Magovoj listi 100 najboljih izvođača, maskirani velemajstor Claptone, na svom premijernom nastupu u Crnoj Gori! Uz njega, glavna zvezda biće i regionalna žena godine, fantastična Konstrakta, zajedno sa grupom Zemlja Gruva. Lokalnu podršku pružiće šarmantna i energična Kejt, uz predstavnike crnogorske elektronske scene P.S. i Bodzie.

VIDEO: EXIT presents Winter Flower @ Herceg Novi

Naziv Winter Flower ili Zimski cvet Exitova je posveta mimozi, jedinom cvetu koji cveta tokom zime. Ovaj prirodni buntovnik time na jedinstven način nadilazi zakone i pravila. Pojmovi zime i cveća međusobno se isključuju u skoro svim ostalim slučajevima, jer pojavljivanje cveća zapravo označava kraj zime i dolazak proleća. Zbog toga je slave, između ostalog, i na Prazniku mimoze, velikom okupljanju pod maskama, događaju sa višedecenijskom tradicijom i gostima iz celog regiona i Evrope.

Po prvi put u Crnoj Gori, na Winter Flower događaju će nastupiti jedan od najintrigantnijih svetskih DJ-eva Claptone. Doktorskim autoritetom za DJ pultom koji izlazi iza sad već i te kako prepoznatljive maske venecijanskog stila, Claptone predstavlja sinonim za uvek sjajne i teško ponovljive house i tech house DJ setove, inspirisane potrebom za večnim i beskrajnim uživanjem u pažljivo selektovanim trakama. Njegov debitantski album „Charmer”, koji je imao 60 miliona slušanja na Spotify servisu, oduševio je ljubitelje elektronskog zvuka širom sveta, nakon čega Claptone nastavlja da ređa nezaboravne nastupe. Prošle godine je bio na visokom trećem mestu ugledne 100 DJ Mag Alternative Top liste, a ove godine se nalazi na Beatportovoj top 10 listi najprodavanijih izvođača!  Njegov zvuk se opisuje kao dubok i ošamućen, sa dozom melanholije koja je protkana sočnim funkom.

Nakon spektakularnog premijernog nastupa na ovogodišnjem Sea Dance festivalu koji je premašio sva očekivanja fanova, Konstrakta se vraća u Crnu Goru da uz Zemlju Gruva još jednom obori sa nogu crnogorsku publiku. Konstrakta je oduševila i osvojila čitav svet nastupom na ovogodišnjoj Evroviziji, a kao najveća zvezda leta obišla je glavne bine na Exitu i Sea Staru, gde je bila prva domaća hedlajnerka u istoriji festivala.

Fantastičnom programu pridružuje se i crnogorska pop zvezda koja se nezaustavljivo penje lestvicom uspeha Katarina Bogićević Kejt, dok će se lokalna podrška P.S. i Bodzie, u back-to-back setu pobrinuti za ples do zore.

Ulaz na veliku Winter Flower žurku je slobodan.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram