Brutalni koncept Cage Rage prvi put u Beogradu

28.02.2023.

Sve prelepe stvari koje do sada Etom Records nije učinio – uklopiće sve zajedno u sledećem događaju!

Prvi put brutalni koncept Cage Rage u Beogradu! Cassie Raptor je prva međunarodna gošća koja će puštati unutar kaveza, a tu je i B2B DJ set Muhi-ja i Assari, koji prvi put rade B2B set na Etom događaju. Tu su i Layzie i Paragon da upotpune čitav događaj koji će se održati 28. aprila u klubu Drugstore!

Svakim događajem Etom Records nastoji da gurne granice underground kulture u Srbiji, kao i u kompletnom regionu, pa su odlučili da naprave još jedan istorijski događaj sa njihove strane.

Cassie Raptor je francuski DJ sa sedištem u Parizu, prepoznata je kao jedan od glavnih vodiča na tehno sceni. Sirova atmosfera, teški udarci, industrijske udaraljke i analogne teksture, ona oslobađa ogromnu energiju na plesnom podijumu.
Uvek traži da kreira veoma jedinstveno iskustvo u njenim setovima.

SINCE YOU CAN’T SLEEP NO MORE – udahnite i zaronite u svet Cassie Raptor, kao i jedinstveni koncept Cage Rage-a po prvi put u klubu Drugstore!

Full lineup:

  • Cassie Raptor
  • Muhi b2b asarri
  • slojevi
  • Paragon

Prodaja Karata / ulaznica prodaja:
Prodaja ulaznica počinje 6. marta u svim Gigstix prodavnicu kao i online putem sajta! Ako ostane ulaznica do dana dogadjaja, na ulazu će biti skuplje.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram