Adiel otvara letnju Apgrade sezonu ovog petka u Barutani

26.06.2024.

Italijanska umetnica koja godinama ostavlja neizbrisiv trag u svetu elektronske muzike – Adiel stiže ovog petka u Barutanu, na prvo letnje izdanje Apgrade-a. Pridružiće joj se Tijana T koja godinama zauzima najuzbudljivije slotove širom planete i Regen sa svojom besprekornom techno selekcijom.

Adiel je, od svojih prvih koraka na italijanskoj andergraund sceni, prerasla u globalnog techno izvođača, sa legendarnim osmočasovnim setovima u Berghainu i redovnim nastupima na prestižnim događajima poput Circoloco, Afterlife i Dekmantel.

Ulaznice po promo ceni od 1490 RSD dostupne su putem servisa Cooltix, Tickets, Gigstix i RA.

Uronivši u lokalnu scenu kroz rimski Goa Club, pokrenuta novootkrivenim osećajem slobode i neumornim entuzijazmom za istraživanje istorije klupske muzike, Adiel je brzo izoštrila ukus i pronašla pravac u kojem želi da usmeri svoju karijeru. Uspeh na domaćem terenu otvorio je nove mogućnosti, ubrzo se našla ispred publike u Berghainu, Printworksu, DC-10 na Neopopu, Dekmantelu i OffSónaru, gde je imala svoj prvi Boiler Room nastup. Njeni setovi su intenzivni, ali se oslanjaju na kompleksne groove-ove i sofisticirane atmosfere, pokazujući sklonost ka pronalaženju zaboravljenih dragulja na vinilima iz proteklih nekoliko decenija.

Nakon saradnje sa Donatom Dozzijem na svojim ranim izdanjima započela je nezaustavljivi uspon na internacionalnoj techno sceni da bi radom na izdavaštvu kroz etiketu Danza Tribale, uspela da najsveobuhvatnije predstavi širinu interesovanja i dobije priliku da zatvori program u Beghainu – privilegiju koja joj je ukazana već tri puta. Ovi nezaboravni setovi stavljaju u prvi plan njenu produkciju koja se preliva preko osmočasovnog slota kojim manevriše sa lakoćom. Neverovatna lista nastupa koji su zakazani za ovu sezonu podstaknuta je i nedavnim Time Warp specijalom u kojem se pridružila Ben Klock-u u devedestominutnom B2B setu.

Slične vesti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram